A Slender Man első előzetese jó kis borzongást ígér


Slender Man Movie Poster 2018

A Screen Gems és a Sony kiadta első kedvcsinálóját és poszterét a Sleneder Man című horrorfilmnek.

2017 igazán jó év volt a rettegést kedvelők számára, legyen szó akár kis költségvetésű darabokról, vagy nagyobb büdzséből gazdálkodókról, mint az AZ. 2018 is sok ígéretes horrorral kecsegtet majd, melyek között az első komolyabb versenyző a Slender Man.

A film érdekességét az adja, hogy a történet középpontjában álló misztikus lényt még 2009-ben egy szörnykészítő versenyre kreálták, ami aztán az interneten futótűzként söpört végig, a nagy sikere végül odáig repítette a nyúlánk rémet, hogy hamarosan már a nagyvásznon ijesztget majd minket. A Bye Bye Man – A rettegés nevében látottakhoz hasonlóan Slander Man is feléleszti áldozatai legbelsőbb félelmeit, ezáltal paranoid viselkedést kiváltva belőlük. Reméljük azért eredetibb és izgalmasabb lesz Sylvian White (Lökd a ritmust!) rendezése Jaz Sinclair, Joey King, Julia Goldani TellesAnnalise Basso és Alex Fitzalan szereplésével. Addig is nézzétek meg a fiatal lány rejtélyes eltűnése köré szerveződő Slender Man első előzetesét, mely a tengerentúlon május 18-án férkőzik majd az agyunkba.

És a posztere:

trailer and poster creeps in for the upcoming slender man horror movie11

Az akciófilmek rajongói sem maradtak ma trailer nélkül, ugyanis újabb előzetest kapott a Bruce Willis főszereplésével készült 1974-es Charles Bronson-féle Bosszúvágy remake-je, ami március 2-án indul bosszúhadjáratra a mozikban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az utolsó Jedik végső képsorai 16-bites verzióban is lenyűgözőek
Következő cikk Cate Blanchett lesz a zsűrielnök Cannes-ban