Korábban érkezik a Deadpool 2


Deadpool Gambit and Magik

A Fox alaposan variált három X-men filmjének, a Deadpool 2-nek, az Új mutánsoknak és a Gambit nek a premierdátumain. Míg a csimicsanga imádó egykori zsoldos előbb bukkan fel, addig a horror köntösbe bújtatott mutánsmozi és a mostohán kezelt kártyamágus önálló története csúszik.

A Deadpool 2 június 1. helyett két héttel korábban érkezik, vagyis május 18-án. A Fox részéről az előrébb hozás bátor dolognak tűnik, hiszen előtte, május 4-én érkezik a Bosszúállók gigászi története, a Végtelen háború, majd utána, 25-én a Han Solo spin-off film, ezzel alaposan körbebástyázva magát blockbusterekkel. A kamikaze időpontban mégis van egy logika, míg a fent említett filmek 13-as besorolásúak, addig a Deadpool 18-as korhatáros lesz, így szoríthat magának egy kis helyet a box office asztalánál, ahol egyedüli komoly kihívója  a premier napján a Slander Man horror lesz. Ryan Reynolds nem hagyhatta szó nélkül a Deadpool 2 előrehozását, így az alábbi kép közzétételével ünnepelte meg a dolgot.

26805057 1235917183219068 5500727109957841403 n

A problémákkal küszködő Gambit filmet,  ami nemrégiben elvesztette rendezőjét, Gore Verbinskit, 2019. február 14-én kellett volna bemutatkoznia a nagyérdemű számára. Most, hogy a Foxnak új direktor után kell néznie, aki immár a negyedik lesz a film életében, érthető módon csúszik, mégpedig 2019. június 7-re.

Végül a legmeglepőbb premier változtatás a Josh Boone rendezte az Új mutánsok című X-men filmet érinti, ami annak ellenére, hogy már majdnem teljesen elkészült, közel 1 évvel csúszik. 2018. április 13. helyett 2019. február 22-én robban be a mozikba. A bennfentes értesülések szerint a Gambit hagyta űrt igyekeztek ennek eltolásával kitölteni, ami logikusnak is tűnik. A rosszindulatúbb pletykák szerint viszont közel sem lett annyira rémisztő, mint amit a stúdió elvárt volna az Új mutánsoktól, ezért most bizonyos jeleneteket újra forgatnak hozzá és helyenként átdolgozzák a filmet. Ez azért is érdekes, mivel az első kedvcsinálóját is kiadták már a filmnek, ezzel a közösségi felületeken beindítva a film reklámozását.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 50 moziplakát az életben
Következő cikk Fotók, melyek azt bizonyítják, hogy Ian McKellen és Patrick Stewart barátságánál nincs szebb