Mark Wahlberg 1,5 millió dollárt adományozott a szexuális zaklatások ellen fellépő mozgalomnak


mark wahlberg 1

Mark Wahlberg 1,5 millió dollárt adományozott Michelle Williams nevében a szexuális zaklatások ellen fellépő #TimesUp mozgalom jogi alapjának.

Az elmúlt napokban A világ összes pénze az utóforgatása körül kirobbant botránytól volt hangos. Először az USA Today számolt be róla, hogy Wahlberg 1,5 millió dollárt kapott a Kevin Spacey-t Christopher Plumerre cserélő reshootban való részvételéért, míg a női főszereplő, Michelle Williams csupán napi 80, összesen 1000 dollárt kapott. Vagyis Wahlberg több mint 1000-szer nagyobb gázsit vihetett haza, mint színésznő kollégája.

100%-ban támogatom a tisztességes fizetések melletti küzdelmet, így 1,5 millió dollárt adományozok a Time’s Up jogi alapjának Michelle Williams nevében.

-nyilatkozta Wahlberg. Mindemellett a színészt képviselő William Morris Endeavor ügynökség további fél milliót tett hozzá az adományához.

Ez ismét emlékeztet minket rá, hogy azok, akiknek hatalmukban áll, több felelősséget kell vállalniuk az egyenlőtlenségek leküzdésében, így a nemek közti bérszakadékok elleni harcban is.

-írta a nyilatkozatában az ügynökség.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megvan mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3.
Következő cikk Kinek volt a legjobb filmes frizurája?