Így cserélték Kevin Spacey-t Christopher Plummerre – A világ összes pénze új előzetese


Ridley Scott nem sokat vacakolt, és már itt is van A világ összes pénze új előzetese, amiben az eredetileg Kevin Spacey alakította J. Paul Getty szerepében immár Christopher Plummert láthatjuk.

A történelmi dráma az 1973-ban elkövetett 81 éves milliárdos Getty unokájának elrablását mutatja be. Scott filmje jelenleg is versenyt fut az idővel, ugyanis nemrégiben jelentette be, hogy a Weinstein-botrányt rögtön követő Kevin Spacey körüli zaklatási ügyek miatt teljes egészében kivágja őt A világ összes pénzéből (itt az eredeti előzetesben még ő látható a képkockákon) és több millió dollárból Christopher Plummerrel újraforgatja a jeleneteit. Mindezt úgy, hogy a premierdátumot csak picivel tolták el, december 8-ról december 22-re. Így még bőven befér a jövő évi Oscar nevezettjei közé, a Sony nagy örömére.

Az már más kérdés, hogy a hirtelen csere és az ezzel járó kapkodás rányomja-e majd a bélyegét Plummer játékára vagy a film egészére, ugyanakkor az már biztos, hogy a váltás nem kényszermegoldás volt: a veterán Oscar-díjas színésznek a korai fázisban már felajánlották a szerepet, csak végül egy nagyobb név mellett döntöttek a készítők.

Az első hivatalos fotó Plummerről:

All the Money in the World Christopher Plummer EW

A kivágott Kevin Spacey elmaszkírozva A világ összes pénzében:

screen shot 2017 09 14 at 11 27 14 am

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sötét a Bosszúállók: Végtelen Háború első előzetese
Következő cikk Állítsd össze a Top 10 Ridley Scott filmet! - SZAVAZÁS