Újabb képek a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ből és egy Voldemort rajongói film


fantastic beasts 2 1

Kiadtak néhány friss képet a november 16-án debütáló Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című filmhez, illetve Daniel Radcliffe is megszólalt a Johnny Deppet ért támadások kapcsán.

A friss jelenetfotókon láthatjuk Grindelwaldot, Dumbledore-t, valamint a főszereplőket, Salmandert és Tinát. Ahogy arról már beszámoltunk korábban, a hírhedt mágusnak, a Harry Potter pártfogójának, Albus Dumbledore-nak fiatalkori énjét, Jude Law kelti életre, Callum Turner pedig az Eddie Redmayne által megformált Salmander bátyjaként bukkan majd fel, míg a varázsvilág Voldemortjának elődjét, Grindelwaldot Johnn Depp formálja meg. Mellettük Ezra Miller, Katherine Waterston, Dan Fogle és Zoe Kravitz is visszatérnek a J. K. Rowling forgatókönyve alapján David Yates rendezte folytatásban.

fantastic beasts 2

fantastic beasts 2

fantastic beasts 3

fantastic beasts 4

Johnny Depp castingolását a Legendás állatok-széria anatagonista szerepére sok rajongó kifogásolta magánéletét övező gondjai miatt, aminek a neten hangot is adtak. Depp mellett a stúdió és maga az írónő, J. K. Rowling is kiállt, ezzel biztosítva őt támogatásukról. Nemrégiben Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmek sztárja is megszólalt az ügyben, aki Depp esetét párhuzamba állította egykori kollégája, Jamie Waylett 2009-es elbocsájtásával a Harry Potter stábjából miután marihuána termesztésen kapták.

(Az eredeti Potter-filmeknél) volt egy srác, akit kirúgtak, és most az, amivel Johnny Deppet megvádolták, egyértelműen súlyosabb bűn ennél.

-nyilatkozta Radcliffe, aki ezzel hivatalosan nem foglalt állást, de megérti azokat, akik ellenzik Depp szerepeltetését a filmben. Egy hatalmas különbség azonban akad a két eset között, mégpedig az, hogy Waylett bűnösnek vallotta magát a vádakban, míg Depp sosem ismerte el és nem is ítélték el családon belüli erőszak miatt.

Amíg november 16-ig várjuk a varázsvilág újabb kalandját, a Warner Bros. engedélyével egy csapat rajongó elkészítette a Voldemort fiatalkorát feldolgozó spin-off filmjét, amit most bárki megtekinthet. Íme a remekbeszabott, közel 1 órás történet a nagyúrról,  ki ne hagyjátok!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Joaquin Phoenixet ezért 2019-ben Oscarra jelölik
Következő cikk Floridai álom - kritika