Leonardo DiCaprio csatlakozott Tarantino új filmjéhez


 

tarantino leonardo dicaprio mansonLeonardo DiCaprio szerepelni fog Quentin Tarantino új filmjében, így a 2012-es nagy sikerű a Django elszabadul után ez lesz a második közös projektjük.

A még cím nélküli film Tarantino kilencedik rendezése, minek jogait nemrégiben a Sony stúdió nyerte el, és 2019. augusztus 9-én debütál a mozikban. Valószínűleg a DiCapriót érintő egyezségre is hamarosan pont kerül, és akkor A visszatérő Oscar-díjas alakítása után ez lesz az első filmje.

Már azt is tudni lehet, hogy a sztár egy öregedő színészt alakít majd az 1969-es Charles Manson és a családnak hívott követői által végrehajtott gyilkosságokat középpontba helyező  történetben. Mellette Tarantino már felkérte Margot Robbie-t, hogy játssza el Roman Polanski néhai feleségének, Sharon Tate-nek karakterét, a Deadline értesülései szerint pedig Tom Cruise és Brad Pitt is esélyesek még egy másik férfi főszerepre.

A film premierje megegyezik a Tate-gyilkosság 50. évfordulójának dátumával, aminek forgatási munkálatait idén kezdi meg Tarantino. A film producerei: David Heyman (Harry Potter), Shannon McIntosh, Georgia Kacandes és maga Tarantino.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Vigyázat! Kamera a hátad mögött!
Következő cikk Az első fotók és teaser A szolgálólány meséje 2. évadából