Ízelítő a Westworld 2. évadából


westworld main

Az HBO kiadta a sci-fi/western hibridjének, a Westworld 2. évadának új előzetesét.

Az azonos című, 1973-ban bemutatott film sorozatváltozata április 22-én vissza a képernyőkre, ott folytatva a történetet, ahol abbamaradt. Vagyis a robotok átvették a park felett az uralmat, ezzel komoly veszélyt jelentve a látogatókra.

Amit eddig tudunk az új szezonról:

– A szkriptet ezúttal is Jonathan Nolan és felesége, Lisa Joy jegyzik.

– Biztosan visszatér Evan Rachel Wood (Dolores), Ed Harris (fekete ruhás férfi), Jimmi Simpson, Louis Herthum (Dolores apja), James Marsden, Thandie Newton (Maeve) és Jeffrey Wright (Bernard) is, akikhez újoncokként Gustaf Skarsgard, Fares Fares, Betty Gabriel, Katja Herbers és Talulah Riley csatlakoznak.

– Egyelőre arról nincs információ, hogy Anthony Hopkins a park alkotójaként, Robert Fordként visszatér e az új évadban.

– Simpson, aki a fiatalkori fekete ruhás férfit alakítja még tavaly erősítette meg, hogy néhány kérdést megválaszolnak majd a karaktere jellemének megváltozásával kapcsolatban.

– Az első évad felépítését követve ismét 10 részt izgulhatunk majd végig.

– Ahogy az már kiderült az első évadból több park is létezik. Így logikus volt az a feltevés, miszerint a következő évadban ezeket a világokat is láthatjuk. Ami biztos, hogy az utolsó részekben felbukkant szamurájok ismét visszatérnek a második évadra, vagyis a nyugati világba beszivárog a kelet, amit a teaser trailer egyik jelenete is megerősített, amikor Bernard zavarodottan szemlélte egy partra mosott  tigris testét. Ugyanakkor Nolanék elárulták, hogy az eredeti filmben látható római és középkori parkok nem szerepelnek a terveikben.

– A Thandie Newton által megformált Maeve, aki az első évadban elhagyja a parkot, a második évadban visszatér a Westworldbe, az identitászavara pedig központi témája lesz a sorozatnak.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Cloverfield 3 már nézhető a Netflixen
Következő cikk Solo: Egy Star Wars-történet, Végtelen háború, Jurassic World 2 előzetesek