Solo: Egy Star Wars-történet, Végtelen háború, Jurassic World 2 előzetesek


Screen Shot 2018 02 04 at 3.47.04 PM.0

A Super Bowlt nem csak a sportimádók várják, hanem a filmkedvelők is, hiszen az NFL döntője már olyan, mint egy mini Comic-Con, ahol a legnagyobb filmes franchise-ok előzetesei mutatkoznak be. Nem volt ez másként tegnap éjszaka sem, hogy ne kelljen keresgélnetek mi összeszedtük nektek az összes felbukkant trailert a filmekhez és sorozatokhoz. Solo: Egy Star Wars-történet, Bosszúállók: Végtelen háború, Jurassic World: Bukott Birodalom, Vörös veréb, Tom Clancy: Jack Ryan, Castle Rock…

Solo: Egy Star Wars-történet

A zsivány űrcsempész kalandjai május 25-én hipersebességgel érkezik majd a mozikba. Egyelőre csak egy tv-spotot kapott, a teljes előzetese a nap folyamán várható, így érdemes lesz visszanézni az oldalunkra.

Jurassic World: Bukott Birodalom

Az újraindított és egyben folytatásként is funkcionáló Jurassic World következő része tartja magát az előd felépítéséhez és az új előzeteséből kiderül, hogy a vulkán miatt ismét kihalásra ítélt dinókat hasonlóan az Elveszett világhoz, egy lakott városba telepítik át. Természetesen ismét elszabadulnak az őshüllők és terrorizálni kezdik a modern társadalmunkat. Bemutató június 22-én.

Felhőkarcoló

Dwayne Johnson új filmjében akciókkal és katasztrófákkal teli idő köszönt a világ legmagasabb és legfejlettebb épületeinek lakóira. Szerencsére köztük van A szikla, aki San Andreas pusztulását is átvészelte, majd talán a világ legnagyobb felhőkarcolóját is képes lesz egyben tartani a bicepszével. Bemutató július 13.

Bosszúállók: Végtelen háború

Kevesebb Thanos, több szuperhős. Így írhatnánk le a Végtelen háború második előzetesét, ami egy pillanat erejéig megmutatja Stark vadonatúj nanoruháját és Amerika Kapitány párducos pajzsát. Bemutató május 4-én.

Vörös veréb

Jennifer Lawrence jórészt nálunk (Budapest, Dunaújváros, Almásfüzitő)  forgatott filmje március 1-jén debütál a hazai mozikban. A Vörös veréb (Red Sparrow) címen futó kémthriller Jason Matthews nyugalmazott CIA tiszt sikerkönyvén alapul, és Francis Lawrence rendezte.

A Quiet Place

John Krasinski horrorfilmje melyben feleségével, Emily Blunttal igyekeznek megvédeni gyermekeiket a szörnyektől. Hátborzongató trükkök és nyugtalanító hangulatot ígér A Quiet Place kedvcsinálója. Bemutató április 6-án.

A Mission Impossible: Utóhatás és a Cloverfield 3 (ami már elérhető a Netflix csatornáján) előzeteseiről itt és itt írtunk korábban. A sorozatimádók sem maradtak ki a jóból, most nézzük a Super Bowlon felbukkant szériák előzeteseit.

Castle Rock

A 70 éves írózseni történeteiből táplálkozik majd a tízrészes Castle Rock, ami mögött J.J. Abrams bábáskodik, és a stáblistán ott szerepel az Az bohóca, Bill Skarsgard is. Bemutató nyáron.

Tom Clancy: Jack Ryan

A közelgő Jack Ryan sorozat, ami Tom Clancy klasszikus regényeinek karakterére épül, már most izgalmasabbnak tűnik, mint a 2014-es Chris Pine-féle Jack Ryan: Árnyékügynök mozifilm. Bemutató augusztusban.

Az HBO a Westworld 2. évadából is adott egy kis ízelítőt, aminek traileréről és friss információiról itt írtunk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ízelítő a Westworld 2. évadából
Következő cikk A Super Bowl legjobb reklámjai hírességekkel