Kész a Hegylakó reboot forgatókönyve, amit 2019-ben bemutathatnak


18928 gorec or highlander 1600x1200 www.Gde Fon.com

Hollywood addig tényleg nem áll le a klasszikus filmek újrázásával míg végül mindegyiket le nem fejezi. A friss hírek szerint a Lionsgate Films miután 10 évvel ezelőtt megszerezte a Hegylakó jogait, végre egy elfogadható forgatókönyvet is találtak a projektjükhöz.

Amit nem más jegyez, mint a Kolónia sorozat írója, Ryan Condal, ráadásul a stúdió az év második felében már szeretné is elkezdeni a forgatásokat, a rendezői székben a John Wick című akciófilmmel hatalmas sikereket elért Chad Stahelskivel az élen.

A Lionsgate egyébként annyira bízik a rebootban, hogy kapásból trilógiának tervezik Connor MacLeod történetét, aminek főszerepeire állítólag Tom Cruise, mint Sean Connery utódja és Ryan Reynolds voltak a kiszemeltek, míg az antagonista karktere után Dave Bautista érdeklődött.

Az eredeti, 1986-ban Christopher Lambert főszereplésével készült Hegylakó hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett, amit három folytatás, egy tévéfilm és egy 92-től futó hát évadot megélt sorozat követett. Persze az évek során az egyedülálló mitológiája és a hangvétele mellett a Queen zenéje is nagyban hozzájárult a kultstátuszának kialakulásához.

A Lionsgate hivatalosan még nem jelentette be a Hegylakó premierdátumát, de a munkálatokat már idén októberben megkezdik és ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2019-ben befuthat a mozikba.

Nem vagyunk feltétlen hívei a feldolgozásoknak, ebben az esetben is vannak fenntartásaink. Szerintetek megérett már  a hallhatatlan történet egy vérfrissítésre?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Bruce Willis megválaszolja a neten róla keringő kérdéseket
Következő cikk Jennifer Lawrence és a hazugságvizsgáló