A Szólíts a neveden és az Ikrek keresztezése minden idők legjobb filmje lehetne


Az Oscar-díjas Szólíts a neveden filmet keresztezték az 1988-as Ikrek vígjátékkal, amiből kiderül, hogy az egynyári szerelmi történetben Schwarzenegger és DeVito között a kémia legalább olyan jól – ha nem jobban – működhetne, mint Armie Hammer és Timothée Chalamet között.

A Call Me By Your Twins című vidám mashup kétségkívül az egyik legjobb keresztezés, ami filmek között született, kár lenne kihagyni, ahogy Schwarzenegger az izgatott DeVito előtt vetkőzik, vagy érzelmekkel teli összepillantásokat váltanak, amit a Szólíts a neveden “Mystery of Love” című dala tesz teljes egésszé. Ritkán látni ilyen találkozást, ahol ennyire jól működik egy eltérő műfajú alkotás a másik világában és stílusában.

Persze akad még közös pontja a két alkotásnak: bár egyik filmről sem tudtuk elképzelni, hogy folytatást kaphat, az elmúlt hetekben mégis bejelentették a Szólíts a neveden második részét, illetve a Hármas ikrek forgatókönyve is elkészült, aminek stábjához Eddie Muprhy is csatlakozott. Amíg a híreken merengtek nézzétek meg a szerelmes ikrek kedvcsinálóját.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megvan a 25. James Bond-film rendezője
Következő cikk 49 orvosi jelenet szakértővel kielemezve