A Szólíts a neveden és az Ikrek keresztezése röhejesen jól működik


Twins Movie Call Me By Your Name MashupAz Oscar-díjas Szólíts a neveden az 1988-as Ikrekkkel keresztezve nagyon vicces, és ráadásul működik. Kiderül, hogy az egynyári szerelmi történetben Schwarzenegger és DeVito között a kémia legalább olyan jól – ha nem jobban – működhetne, mint Armie Hammer és Timothée Chalamet között.

A Call Me By Your Twins című vidám mashup kétségkívül az egyik legjobb keresztezés, ami filmek között született, kár lenne kihagyni, ahogy Schwarzenegger az izgatott DeVito előtt vetkőzik, érzelemdús összenézések, a háttérben szól a “Mystery of Love”. Ritkán látni ilyen találkozást, ahol ennyire jól működik egy eltérő műfajú alkotás a másik világában és stílusában.

Persze akad még közös pontja a két alkotásnak: bár egyik filmről sem tudtuk elképzelni, hogy folytatást kaphat, az elmúlt hetekben mégis bejelentették a Szólíts a neveden második részét, illetve a Hármas ikrek forgatókönyve is elkészült, aminek stábjához Eddie Muprhy is csatlakozott. Amíg a híreken merengtek nézzétek meg a szerelmes ikrek kedvcsinálóját.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megvan a 25. James Bond-film rendezője
Következő cikk 49 orvosi film és sorozatjelenet kielemezve egy általános sebésszel