Batman és Superman a Végtelen háború meghallgatásán járt


Nincs szuperhős, aki a lelke mélyén ne szeretne a Végtelen háború megaösszeröffenésében szerephez jutni, így Batman és Superman, de még Elsa is megpróbált egy meghallgatáson bejutni a film szereplői közé.

A Marvelnél a 2008-ban bemutatott Vasembertől kezdve minden út az április 26-án debütáló Végtelen háborúhoz vezetett. Az elképesztően szövevényes és régóta épített franchise csúcspontja lesz Thanos érkezése, ami a Bosszúállók 4-el 22 film átfogó narratívájának a végét jelenti majd.

DYlvo4dU0AA576j
A Marvelnél ilyen egy utolsó vacsora.

A filmsorozat szinte összes szuperhőse megjelenik a gigászi összecsapásban, így teljesen érthető, hogy egy ilyen történelmi jelentőségű moziból egyetlen latexruhás igazságosztó sem szeretne kimaradni. Még ha a konkurenciánál is teljesít szolgálatot. Az alábbi videó azzal a gondolattal játszott el, hogy mi lenne, ha a DC Batmanje és Supermanje, Rozsomák és Deadpool vagy a Jégvarázs Elzája elmenne a Marvel Studios meghallgatására, hogy meggyőzzék a fejeseket, nekik is helyük, sőt joguk van álmaik filmjében szerepelni. Mi mindenképpen felvettük volna őket, hiszen plusz öt szereplő már nem számít egy ilyen illusztris társaságban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Reggeli, ebéd, vacsora az animációs filmekben
Következő cikk "Nincs nekik pornójuk!"