A Stranger Things sztárjai a 3. évadban ötször keresnek majd többet


2616620 stranger things hd high wallpaper

A Netflix Stranger Things sikersorozatának sztárjai hatalmas fizetésemelést értek el a 80-as évek hangulatával remekül zsonglőrködő sci-fi dráma 3. évadára.

A Deadline értesülései szerint az összesen 6 részre visszatérő gyerekszínészek közül Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin és Millie Bobby Brown az első két évadban való szereplésükért részenként 30.000 dollárt tehettek zsebre a bónuszokkal együtt. A harmadik évadra a bérezésük alaposan megugrott és a lap állítása szerint epizódonként 150.000 dollárt vihetnek majd haza, vagyis ötször annyit keresnek majd a misztikus városkába visszatérve, mint eddig.

A Stranger Things két felnőtt csillagának, Winona Rydernek és David Harbournak sem lesz miért irigykednie, ugyanis ők részenként több, mint 200.000 dollárral lesznek gazdagabbak részenként.

Hivatalos premierdátummal még nem rendelkezik az új évad, de az már biztos, hogy ismét a Duffer tesók készítik majd, míg a producerek között Shawn Levy, Iain Paterson és Dan Cohen is ott vannak. A hónap elején a Netflix egy új színészt is hozzáadott a szereplőgárdához, Uma Thurman és Ethan Hawke lányát, Maya Hawke-ot.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Sicario 2: Soldado friss előzetese egy új kartell háborúra koncentrál
Következő cikk Burt Reynolds sosem látta a Boogie Nights-ot