A kisfiú Stranger Things szülinapjára nem jöttek el az osztálytársai, jövőre viszont Eleven is ott lesz


El sem tudunk képzelni a Stranger Things-nél ütősebb tematikájú szülinapi partit, mint amilyet a fiatal Aaron Alambat is összehozott. Ahogy annál szomorúbbat sem, minthogy a meghívott osztálytársai közül végül senki sem jelent meg a buliján, szerencsére Millie Bobby Brown nem hagyta, hogy elszomorodjon a születésnapos. 

Ami érthetetlen, hiszen akadt itt vagány Stranger Things-es torta, demogorgon vérzselé, és a falra színes izzókból kirakott “Boldog születésnapot” felirat is, amik tökéletesen visszaadták a sorozat légkörét. Aaron mégsem szomorkodott sokáig, ugyanis a nővére mérgében kitwittelte a félresikerült buli képeit, ami 57 ezer megosztást követően Millie Bobby Brownhoz (Eleven) is eljutott, aki nemcsak odáig volt a tematikájától, de a jövő évi partijára egy meghívót is kért tőle.

Millie-hez később Gaten Matarazzo is csatlakozott, aki felajánlotta, hogy a következő alkalommal ő viszi Aaronnak a tortát. Így annak ellenére, hogy senki sem jelent meg a partiján, Ayen öccse élete egyik legszebb születésnapját tudhatja a háta mögött, amin jövőre biztosan az összes osztálytársa megakar majd jelenni. Kérdés egy ilyen eset után meghívja-e majd őket vagy inkább egyedül ünnepel a sztárokkal.

A szülinapról készült fotók:

Millie Bobby Brown és Gaten Matarazzo “életmentő” tweetjei:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jodie Foster, Al Pacino, Hugh Grant így maradt ki a Jurassic Parkból
Következő cikk Még egy utolsó előzetes a Deadpool 2-höz