Még egy utolsó előzetes a Deadpool 2-höz


dp2 sistine wallpaper

A Twentieth Century Fox kiadta a Deadpool folytatásának második teljes értékű (agymenését) előzetesét, amiben ezúttal az ökörködés helyett a történetre fókuszálhatunk.

Amíg tűkön ülve várjuk Wade Wilson május 18-ra előrehozott negyedik falat leromboló Deadpool 2 premierjét, néhány szerencsés már láthatta két tesztvetítés keretein belül . A résztvevők állítólag odáig voltak a trágár szájú antihős visszatérésétől (az egyik verzió 94 pontot, míg a másik 98 pontot kapott a 100-ból), sőt a frissen csatlakozott Josh Brolin alakította Cable és Zazie Beetz-féle Domino karakterei olyan jól teljesítettek, hogy további extra jeleneteket kaptak a filmben.

A meglepetéseknek itt még nincs vége, ugyanis a stáb titokban egy X-men cameót is leforgatott a Deadpool 2-höz, ami a már korábban bejelentett csapategyesítő film, az X-Force felvezetése lehet.

De nézzétek meg a David Leitch rendezésében és Ryan Reynolds, Josh Brolin, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz főszereplésével készült korhatáros szuperhősfilm új előzetesét. Nektek hogy tetszik?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A kisfiú Stranger Things szülinapjára nem jöttek el az osztálytársai, jövőre viszont Eleven is ott lesz
Következő cikk Tavaly a Darkot vártuk a Netflixen, most a The Raint