A Thor: Ragnarök rendezőjének következő filmjében Hitler képzeletbeli baráttá válik


Scarlett Johansson as Black Widow and Taika Waititi

Scarlett Johansson végső tárgyalásokat folytat Taika Waititi II. világháborús filmjének, a Jojo Rabbitnek a főszerepéért, amiben Hitler bolondos képzeletbeli barátként jelenik majd meg. – írja a Variety.

Waititinek a Thor: Ragnarök nagy sikerét követően több filmet is felajánlottak, de most már biztos, hogy a Jojo Rabbit lesz a következő projektje, aminek főszerepére sikerült megnyernie a legközelebb a Kutyák szigetében és a Végtelen háborúban látható Scarlett Johanssont.

A fim alapszituációja sem hazudtolja meg az egyedi szemléletmódú rendezőt, ugyanis egy Hitler seregében szolgáló fiatal német fiút követ majd, aki rájön, hogy az anyja (Johansson) otthon egy zsidó kislányt bújtat. Ami igazán érdekessé teszi a Jojo Rabbitet, hogy Hitler a fiú képzeletbeli barátjaként jelenik meg, elrugaszkodva a diktátor valóságos énjétől, így a főszereplő fantáziájának bolondos és bájos figurájaként láthatjuk majd viszont.

Waitititől ez egy igen ambiciózus feladat lesz, hiszen a célja nem más, mint a világ leggonoszabb emberét humoros, mókás fazonnak beállítani oly módon, hogy ne sértse a közönség ízlését. A rendezőnek ennek elkerülésére terve már biztosan van (reméljük jó), mivel a forgatókönyvet befejezte, így a munkálatok már idén tavasszal megkezdődhetnek. Jelenleg a fiatal fiú szerepére castingol a direktor, ami az utolsó hiányzó elem a projektjéhez.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott A szolgálólány meséje 2. évadának teljes előzetese
Következő cikk Margot Robbie és a 3-as metró is jól mutat a Terminal előzetesében