Az HBO berendelte a Westworld 3. évadát


wws2 d

Az HBO hivatalosan is bejelentette tegnap, hogy a Westworld 3. évadot kap.

Bár a Jonathan Nolan és a Lisa Joy Michael Crichton filmjén alapuló sorozatának második évadából még csak két részt láthattak a rajongók, az HBO úgy tűnik elégedett sikerszériájának visszajelzéseivel, így megelőlegezte neki a bizalmat egy újabb évad visszatéréséig.

Ahogy azt a Variety megjegyzi a Westworld 1. évada átlagosan 13,2 millió nézőt ültetett le 2016-ban hétről hétre a csatorna elé, ami majdnem megegyezik a Trónok harca számaival. Ha ehhez hozzávesszük, hogy 22 Emmy-jelölésből ötöt tudott díjra váltani, nem meglepő az HBO 2019-ben véget érő fantasy sorozatának utódjaként is emlegetett Westworld újabb évadának korai berendelése.

Nolanéknek bőven lesz merre vinnie a történéseket, és bár nem tudjuk, hogy a második évad merre is fut majd ki, az első két résszel már sikerült tovább mélyíteniük az androidok mitológiáját, ami egyelőre a park határain belül a felkelésre összpontosít. Mivel azt az első évadból már megtudtuk, összesen 6 park van, amik mindegyike más-más tematikára és korszakra épül, saját ökoszisztémával kialakítva. Ezek a későbbi évadokban akár meg is jelenhetnek vagy akár össze is fűzhetik őket, ezzel a készítők a különböző műfajok keveredését kialakítva. Akárhogy is lesz még a második évad kapcsán is rengeteg kérdésünk van.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt A Hangya és a Darázs új előzetese
Következő cikk James Cameron választ ad a sci-fi filmek nagy kérdéseire