Összefoglaló videók a Westworldhöz és fotók az új évad premierjéről


Westworld season 2

Április 23-án visszatér az HBO csatornájára Michael Crichton klasszikus sci-fi westernjéből készült sikersorozat, a Westworld. Ennek apropóján, akinek a két évvel ezelőtti történések már csak halványan derengnek, vagy csak szeretné felvenni az események fonalát, annak az HBO most egy kis segítséget nyújt a karakterek által bejárt utakra fókuszáló videóival.

Az ismét Jonathan Nolan és Lisa Joy által készített második évadban a visszatérő Rachel Wood (Dolores), Ed Harris (Fekete Kalapos Ember)Thandie Newton (Maeve) és Jeffrey Wright (William) karaktereivel eddig  történt legfontosabb eseményeket nézhetjük újra a gyorstalpalóval is felérő videókban, amik egyben a szereplőkre koncentrálva az első évad összefoglalójaként is funkcionál. Tehát kettő az egyben, így érdemes rászánni két percet az amerikai premierrel egy időben debütáló Westworld előtt, amire a szinkron kedvelőinek kicsit többet, május 6-ig kell majd várniuk.

A Westworld 2. évadának világpremierjét tegnap tartották a hollywoodi Cinerama Dome-ban, ahol az alkotók mellett a stáb többi tagja is képviseltette magát:

evan rachel wood thandie newton westwood season two premiere 03

evan rachel wood thandie newton westwood season two premiere 05

evan rachel wood thandie newton westwood season two premiere 08

evan rachel wood thandie newton westwood season two premiere 27

evan rachel wood thandie newton westwood season two premiere 09

evan rachel wood thandie newton westwood season two premiere 19

képek forrása: justjared

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Steven Spielberg lett minden idők legsikeresebb rendezője
Következő cikk Banderas és Penélope Cruz lesznek Almodovar új filmjének főszereplői