Összefoglaló videók a Westworldhöz és fotók az új évad premierjéről


Április 23-án visszatér az HBO csatornájára Michael Crichton klasszikus sci-fi westernjéből készült sikersorozat, a Westworld. Ennek apropóján, akinek a két évvel ezelőtti történések már csak halványan derengnek, vagy csak szeretné felvenni az események fonalát, annak az HBO most egy kis segítséget nyújt a karakterek által bejárt utakra fókuszáló videóival.

Az ismét Jonathan Nolan és Lisa Joy által készített második évadban a visszatérő Rachel Wood (Dolores), Ed Harris (Fekete Kalapos Ember)Thandie Newton (Maeve) és Jeffrey Wright (William) karaktereivel eddig  történt legfontosabb eseményeket nézhetjük újra a gyorstalpalóval is felérő videókban, amik egyben a szereplőkre koncentrálva az első évad összefoglalójaként is funkcionál. Tehát kettő az egyben, így érdemes rászánni két percet az amerikai premierrel egy időben debütáló Westworld előtt, amire a szinkron kedvelőinek kicsit többet, május 6-ig kell majd várniuk.

A Westworld 2. évadának világpremierjét tegnap tartották a hollywoodi Cinerama Dome-ban, ahol az alkotók mellett a stáb többi tagja is képviseltette magát:

képek forrása: justjared

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Steven Spielberg lett minden idők legsikeresebb rendezője
Következő cikk Banderas és Penélope Cruz lesznek Almodovar új filmjének főszereplői