Itt az első előzetes a The Predator filmhez


the predator 2018

Befutott a Shane Black-féle A ragadozó első kedvcsinálója, amiben a Arnold Schwarzenegger egykori rémálma ezúttal egy kis kertvárosban kaszabolja a katonákat.

Ahogy azt már korábban megtudtuk, a trailerben is elhangzik: a Predatorok genetikailag frissítették magukat, így halálosabbak, mint bármelyik előző filmben. A történet szerint egy kissrác véletlenül bekapcsolja az idegen űrhajójának navigációját, ezzel a bolygónkra csalogatva a vadászatra szakosodott rusnya dögöt. Természetesen csak egy csapatnyi jól képzett osztag és egy tudós fékezheti meg a tombolását, ami egyébként az emberiség végét is jelentheti.

Az első képkockákban akad humor, akció, kaszabolás, horrorokat idéző villámképsorok és persze a Ragadozó vészjóslóan kattogó hangja, na meg maga az idegen, akit úgy harangoztak be, hogy rá sem ismerünk majd az újragondolás során, erre minden a régi, a külsejét illetően. Így elsőre az Antal Nimród mozi jobbnak tűnik, de hátha ránk cáfolnak a műfajok mesteri keverésével.

A Black rendezte és Fred Dekkerrel közösen írt The Predator Boyd Holbrook (Logan)Thomas Jane,  Olivia Munn  ( X-Men: Apokalipszis ),  Trevante Rhodes  ( Holdfény ),  Jacob Tremblay  ( A szoba ),  Yvonne Strahovski,  Alfie AllenSterling K. BrownKeegan-Michael Key  és Edward James Olmos főszereplésével szeptember 14-én tér vissza a Földre.

Egy jelenetfotó is érkezett a ragadozóról, amin alaposan szemügyre vehetjük:

Predator
Forrás: Empire

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 7 vérfagyasztó nap - kritika
Következő cikk Tudjuk időben mikor játszódik majd az élőszereplős Star Wars-sorozat