Tudjuk időben mikor játszódik majd az élőszereplős Star Wars-sorozat


borito 4

Jon Favreau elérkezettnek látta az időt, hogy megossza az első infómorzsákat a berendelt élőszereplő Star Wars-sorozatról.

A Lucasfilm a 2015-ös Az ébredő Erővel kibővítette a Csillagok háborúja univerzumát, és bár a mozifilmek kapják a legnagyobb figyelmet, sok friss tartalom érkezik képregények, regények és szériák formájában is. A Lucasfilm és a Disney nemrégiben bejelentette, hogy újabb animációs sorozatot mutat be ősszel Star Wars Resistance címen, ám a közelmúltban az is hivatalossá vált, hogy Favreau készítheti el az első élőszereplős Star Wars tévésorozatot, ráadásul egy teljesen új filmtrilógia is érkezik Az utolsó Jedik direktorának gondozásában.

Star Wars Live action show.

Eddig nagy titkolózás övezte a projektet a Lucasfilm részéről, de most maga a rendezője erősítette meg a Nerdist számára, a Solo: Egy Star Wars-történet világpremierjén hogy a kánon legújabb tagjának cselekménye A jedi visszatér és Az ébredő Erő között zajlik majd, pontosabban az endori csatát követően 7 évvel, miután a Lázadók legyőzték a Császárt és ezzel végérvényesen megadták a Birodalom számára a végső döfést.

Amit eddig tudunk a projektről:

– teljesen új karaktereket szeretne bemutatni, de most, hogy tudjuk kvázi átkötő szerepe lesz a filmek között biztosra vehetjük, hogy jól ismert arcok is felbukkanhatnak majd benne.

– Jelenleg Favreau még mindig a forgatókönyvet írja, így a történetről semmit sem tudunk.

– Korábban a Lucasfilm elnöke beszélt egy Lucas által korábban fejlesztett sorozatról, a Star Wars: Underworldről (a két trilógia között a politikai és bűnözői hatalmai harcokat mutatta volna meg), amit szerettek volna továbbvinni. A 400 részesre tervezett szériából már 100 rész forgatásra kész állapotban volt, így nem kizárt, hogy Favreau ezt dolgozza majd át.

– Hivatalos premierdátummal még nem rendelkezik a Star Wars-sorozat, de mivel Favreau még előtte az élőszereplős Az oroszlánkirályt és A dzsungel könyve 2-őt is megrendezi, az elkövetkezendő 1-2 évben nem számíthatunk rá.

– Az is biztos, hogy amíg a Disneynek nem sikerül elindítania a streaming szolgáltatását (állítólag jövő évben történhet meg), amin a sorozat bemutatkozna nem debütálhat a széria.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt az első előzetes a The Predator filmhez
Következő cikk Egy lélegzetnyire - kritika