Az új Magnum sorozat előzetese láttán Tom Selleck biztosan a bajszát tépi


az új magnum

A CBS tavaly kezdett el minket azzal a hírrel rémisztgetni, hogy a MacGyvert követően a 80-as évek  másik méltán híres sorozatát, a Magnumot is új formában hozzák vissza a tévéképerenyőkre. És már itt is az első kedvcsináló a vaskos bajuszt borostára cserélő Magnumról, amiben a mai trendekhez igazodva Higgins természetesen egy dögös hölgy lett.

Hawaii Five-O írói, Peter Lenkov és Eric Gugenheim által frissített történetben a jó öreg 308 GTS Ferrarival közlekedő magánnyomozót egy  Afganisztánból visszatért ex-Navy SEAL tagként képzelték el, aki a katonai tudását bevetve olyan ügyeket göngyölít fel, amire más nem képes.

Az eredetileg Tom Selleck alakította Magnum szerepét Jay Hernandez vette át, akit a nemet váltott, Perdita Weeks (Tudorok) által megformált Juliet Higgins segít majd. Az első előzetes a sorozathoz, mintha csak azt tűzte volna ki céljául, hogy elhitesse velünk, ez bizony minden idők legfölöslegesebb rebootja lesz. A sokkoló nyitányt követően, melyben az adrenalinvadász Magnum egy megmosolyogtató űrugrást hajt végre, bemutatják az új csapatot, köztük a cicanadrágban jógázó Higginst is (egyszerűen képtelenek vagyunk nem Robin Masterst beleképzelni), ami már most előrevetít egy esetleges – még leírni is kínos – Magnum/Higgins szerelmi szálat. Ha ezeken a képkockákon túllendültünk, már csak a kötelező lövöldözős, fél várost leamortizálós körök maradnak és persze az első ügy bemutatása, ami a személyes szállal próbál meg operálni. Csak saját felelősségre!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Újra közös filmben Winona Ryder és Keanu Reeves
Következő cikk Sosem voltál itt - kritika