Tudjuk miről szól majd az Obi-Wan Kenobira fókuszáló Star Wars-film?


obiwan

Még be sem mutatták a nagyérdeműnek a második Star Wars spin-off filmet, a Solót, a Disney megelőlegezte neki a sikert és már jövőre szeretné forgatni az Obi-Wan Kenobira fókuszáló harmadik antológiát, aminek történetéről most friss részletek derültek ki.

Ami már biztosra vehető, hogy a rendezői székben Stephen Daldry (A felolvasó) foglal majd helyet (remélhetőleg a forgatás végig ott is tud maradni), a TMZ viszont újabb infókkal szolgált a projekttel kapcsolatban, állításuk szerint hozzájutottak a készülő film hivatalos közleményéhez, amiből megtudták a címet, ami nem nagy meglepetésünkre Obi-Wan: A Star Wars Story.

A története viszont annál izgalmasabb, amiben Kenobi a Tatooine bolygón tölti száműzetését, miközben titokban a csecsemő Luke Skywalkert tartja szemmel. Közben a helyi farmerek és a buckalakók törzse között kialakult feszültség hamarosan robbanni készül, így az egykori jedi mester kénytelen előjönni az árnyékból és elsimítani a dolgot. Persze nem lesz egyszerű dolga, ugyanis a leírás emleget egy “kegyetlen háborús vezetőt” is, ami nagyon hasonlít a kánonból száműzött Kenobi című regény antagonistájára. Persze a TMZ infóit érdemes erős fenntartásokkal fogadni, de az eddig keringő pletykák nagyjából alátámasztják az állításaikat.

Ti jó ötletnek tartjátok, hogy kétévente kapunk Star Wars-filmeket? Mit gondoltok az antológiákról? Szükségünk van egyáltalán egy Kenobi mozira, ha már az első három részben kvázi főszereplő volt?

A rajongók persze már megelőzték a Disneyt és összerakták az előzetest a filmhez:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk DiCaprio és Spielberg 16 év után ismét közös filmen dolgoznak
Következő cikk Ilyenek voltak a Végtelen háború színészei gyerekként