J.K. Rowling bestsellerein alapuló krimisorozat érkezik


borito 26

A Harry Potter szülőanyjának, J.K. Rowlingnak Robert Galbraith álnéven írt bestsellerein alapuló, C.B. Strike című hétrészes CINEMAX-sorozat június 1-én, pénteken debütál egyszerre az HBO Go-n. A BBC One-nal együttműködésben készült sorozatban Tom Burke (Csak Isten bocsáthat meg) alakítja Cormoran Strike magánnyomozót, míg Holliday Graingert (Borgiák) Robin Ellacott szerepében láthatjuk, aki Strike új asszisztense és tanítványa.

A széria története szerint C.B. Strike egy háborús veteránból lett magándetektív, aki egy kis irodában működik a londoni Denmark Streeten. Bár mind testileg, mind lelkileg sérült, az az egyedi tapasztalat és háttér, amellyel katonai nyomozóként rendelkezik, kulcsfontosságú azoknak az összetett bűntényeknek a megoldásában, amelyekbe a rendőrség bicskája beletörik.

A C.B. Strike első három része, amik egyenként egyórásak, a regénytrilógia Kakukkszó című első kötetén alapulnak, ezt követi A selyemhernyó és a Gonosz pálya című regények feldolgozása két-két egyórás epizódban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Emilia Clarke megtanítja neked a legmenőbb üzleti arckifejezéseket!
Következő cikk Alan Rickman privát levelei feltárják a Harry Potter iránt érzett frusztrációját