Uma Thurman a Netflix természetfölötti sorozatának fedélzetén


uma

Uma Thurman (Ponyvaregény, Kill Bill) csatlakozott a Netflix új természetfölötti elemekkel vegyített drámasorozatához, a Chambershöz.

Az Oscar-díjas Stephen Gaghan (Traffic, Sziriana) producer által közreműködött történetben egy fiatal szívroham túlélője kerül a középpontba, aki miután szívátültetésen esik át, elkezd kutakodni az adományozója hirtelen bekövetkezett halálával kapcsolatban. Minél közelebb kerül a rejtély megoldásához, annál több jellemzőjét veszi át az elhunytnak, amik közül jó néhány nyugtalanítóan veszélyes.

Thurman a szívdonor édesanyját, Nancyt kelti életre, aki bizonytalan kapcsolatot alakít ki a gyermeke szívét befogadó személlyel, abban reménykedve, hogy a lánya talán mégsem halott és újra rátalálhat.

Az összesen 10 részből álló Chambers, amit Leah Rachel és Akela Cooper jegyez még nem rendelkezik premierdátummal.

A Netflix nemcsak Umát szerezte meg az új sorozatához, korábban bejelentették, hogy a Stranger Things 3. évadában lánya, Maya Uma Thurman friss szereplőként csatlakozik a szintén misztikumokra építő sikerszéria visszatérésében. Még azt is el tudjuk képzelni, hogy anya-lánya közösen játszik majd a Chambersben, aminek a szereplőgárdájából eddig csak Umát jelentették be.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Daniel Craig ismét James Bond ruhapróbán
Következő cikk Egészen máshogy is kinézhetett volna a Millenium Falcon a Solóban