Ilyen lett volna, ha a Netflix már a 90-es években streaming szolgáltatóvá válik


letöltés

Az 1997-ben alapított Netflixről a piac ekkoriban még nem gondolta volna, hogy majd egyszer a streaming szolgáltatások császárává válik, azon meg jót kacagott volna, ha valaki aki azt állítja, hogy alkotásukkal még Oscar-díjat is képes lesz bezsebelni.

A futurisztikusan hangzó jövőkép mégis megvalósult, hála az internet elterjedésének, így az eredetileg DVD lemezek postai úton történő kölcsönzésére szakosodott Netflix 10 évvel később meglátta a piaci rést és átállt az online szolgáltatásra, majd 2013-tól már minőségi, saját gyártású filmekkel és sorozatokkal szórakoztatta az előfizetőit.

El tudod képzelni mi történt volna, ha a streaming óriás már a 90-es évek közepén, a korát megelőzve online kínálta volna a tartalmakat? Az alábbi videó visszarepül az időben és megmutatja hogyan festett volna a dizájnos kezelőfelülete a Netflixnek, illetve a forradalmi rendszert hogyan adták volna el az internetet akkoriban még csak hallomásból ismerő potenciális vásárlóknak. Ami biztos, egy olyan számítógéppel és internettel, ami alkalmas a kibertérben történő filmnézésre a gazdagok kiváltsága lett volna.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Süsü a mi Godzillánk
Következő cikk Lajkó – Cigány az űrben - kritika