Kétszeres Oscar-jelölt színésznő lehet a 25. Bond-film főgonosza


borito 2

A legutóbbi pletykák szerint Helena Bonham Carter a sorban 25. James Bond-film kiszemelt főgonosza.

Miután évekig csak fejlesztés alatt állt a 007-es jubileumi kalandja, az elmúlt hónapokban sorra záporoztak róla  a bejelentések. Az már biztos, hogy Daniel Craig utoljára bújik a címszereplő bőrébe (az első ruhapróbája is megvolt), amit az Oscar-díjas Danny Boyle dirigál majd John Hodge és Richard Curtis forgatókönyve nyomán. A projekt kreatív csapata számára az egyik legérzékenyebb kérdés kétségkívül a film antagonistájának kiválasztása, hiszen a közel 60 évre visszanyúló Bond-történelemben a világ legjobb ügynöke útját mindig is egy azonos kaliberű, megalomán gonosz nehezítette.

A Mirror információi szerint a producerek erre a szerepre Helena Bonham Cartert szemelték ki első körben, aki mellett Angelina Jolie neve is felmerült. A kétszeres Oscar-jelölt színésznő kiváló választás lenne a 2019. november 9-re tervezett eddig még csak “Bond 25” munkacímen futó projekthez, hiszen nem állnak távol tőle a negatív figurák, gondoljunk csak a Harry Potter vérfagyasztó Bellatrix Lestrange-ére.

kep 4

Bár hivatalosan még nem erősítették meg az információkat, így érdemes nem készpénznek venni mindezt, ahogy azt is csak sejteni lehet, hogy  Ben Wishshaw, mint Q, Naomi Harris, mint Moneypenny és Ralph Fiennes, mint M ügynök visszatérnek-e segíteni a 007-est, remélhetőleg a Bonham Carter ellen folytatott kalandban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Forgatási dátumot kapott a Bill és Ted 3
Következő cikk Bebizonyítjuk, hogy Adam Sandler a filmgyártás egyik királya