Befutott az Űrdongó első előzetese!


borito 7

Bár a Transformers széria úgy tűnik, hogy Az utolsó lovag gyenge bevételei miatt a süllyesztőben végzi, mégsem az ötödik résszel köszönünk el az óriásrobotoktól, hanem a 2014-ben bejelentett Űrdongó spin-offal, amihez végre befutott az első kedvcsináló is.

A Paramount Pictures célja Az utolsó lovaggal nem más lett volna, minthogy ezzel indítsa útjára a szerteágazó autobotok és álcák univerzumát, de a projektjük végül alig érte el a 600 milliót, így a jövő nyárra bejelentett folytatást a stúdió határozatlan időre felfüggesztette.

Bármi is legyen Michael “Boom-Boom” Bay franchise-ának a jövőbeni sorsa, mivel a Paramount már nem tudott kihátrálni az univerzumuk első spin-off filmjéből, így a hazai mozikban december 20-án vár ránk még az 1987 környékén játszódó Űrdongó.

Ami akár talpra is állíthatja a terveiket a kasszáknál elszenvedett pofon után, ugyanis a rendezői székbe az egyedi látásmódú  Kubo és a varázshúrok direktora, Travis Knight foglalt helyet, a főszerepekben pedig A félszemű című filmmel Oscar-jelölést szerzett Hailee Steinfeld, John Cena és John Ortiz látható majd, míg Peter Cullen természetesen ismét Optimus Fővezér hangját kölcsönzi majd.

Az Űrdongó első posztere a Transformers záró képeit idézi meg, stílusosan a sárgás színnel dominálva:

poster

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jön a Doktor Szöszi 3.!
Következő cikk Egy fantasztikus nő - kritika