13 világhírű színész, aki megviccelte a rajongóját


Csakúgy, mint a színészet, a trollkodás is egy előadóművészet és ahhoz, hogy a legjobb lehessen benne valaki hosszasan gyakorolni kell. Ilyen szempontból a sztároknak könnyű dolga van, hiszen úton útfélen paparazzókba és rajongókba botlanak, így minden adott hozzá, hogy ezt a különleges képességüket tökélyre fejlesszék.

Nemrégiben Danny DeVito viccelte meg egyik rajongóját, aki kedvenc színészének életnagyságú, kartonra kinyomtatott másával indult el a szalagavatójára. DeVito ezt látva rögtön elkészítette a hölgy papírmását és elvitte őt egy kocsmába. De nem ő az egyedüli, aki a váratlan helyzetekben megcsillogtatta humorérzékét: Tom Hanks alvó részeggel fotózkodott, Mark Hamill a frászt hozta rajongóira, míg Jake Gyllenhaal számára a távolság sem akadály, hogy bármilyen közös képre felszuszakolja magát. Íme 13 sztár, akik mesteri humorral kezelik a rajongóikat

1.) Danny DeVito elvitte rajongója kartonmását egy kocsmába, amiért a lány az ő papírmásával ment a szalagavatójára

de vito2.) Liam Neeson egy szendvicsbár tulajain próbált segíteni.

liamBár ő mindig és mindenhol:

Liam Neeson a nők megmentéséért vetkőzött

3.) Arnold Schwarzenegger beállt a saját viaszszobra helyett a Madame Tussaud panoptikumban, hogy a frászt hozza rajongóira.

Arnold Schwarzenegger Prank GIF - Find & Share on GIPHY

Persze ez azóta már divat is lett:

A Stranger Things sztárjai viaszbábúként riogatták a rajongóikat

4.)Elijah Wood sem könnyíti meg a fanjai dolgát, bár nehéz lehetett ezt a képet összehozni, biztosra vesszük, hogy felejthetetlen emlék marad.

elijahHíres arról, hogy imádja rajongóit:

Elijah Wood imádja a rajongóit

5.) Nem mindenki örül a találkozásnak Bill Murray-vel, ahogy Bill Murray sem örül minden találkozásnak

bill6.) Tom Hanks becsületére válik, hogy szeretett volna egy közös képet az ittas rajongójával, aki aztán elaludt, így a bosszú sem maradhatott el az Oscar-díjas színész részéről.

tom hanksez is remek találkozás vele:

Még mindig Tom Hanks a legjobb fej fickó

Hanks egyébként a rajongói levelekre is szívesen válaszol, főleg képek formájában

hanks

A Szikla menet közben is képes a fotóbombára

szikla

8.) Chris Pratt az alábbi fotókat tette közzé miután a rajongók arra kérték, hogy lógjon többet Jennifer Lawrence színésznővel:

chris

9.) Johnny Depp Jack Sparrownak öltözve flangált Queenslandben, amikor a rendőrök megállították egy fotóra.

johnnyBár volt ennek meghatóbb verziója is:

10.) A Breaking Bad sztárja, Aaron Paul egy fesztivál kellős közepén is kiszúrja a rá irányuló kamerákat. Olyan nincs, hogy ne szeretnél vele egy képet.

paul

11.) Jake Gyllenhaal a fotóbomba nagymestere, akinek bőven elég egy aprócska kis hézag ahhoz, hogy benne legyen egy képben.

gyllenhaal

12.) Star Wars rajongóként érdemes a hátunk mögé nézni, ugyanis Mark Hamill legtöbbször innen támad, ahogy tette azt egy műsorban is a fanok nagy meglepetésére

hamill

Vigyázz a hátad mögött Mark Hamill!

13.) A Trónok harca Arya Starkja, Maisie Williams, ha éppen nem a halállistájára ír fel, akkor váratlan módokon felbukkan a selfie fotóidon.

maisie

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kim Dzsongil bemutatja - kritika
Következő cikk Itt A tetovált lány folytatásának első magyar nyelvű előzetese