Mark Hamilltől most 1 millió dollárért megveheted a Star Wars-os nadrágját


borito 13

Nemrégiben jelentették be, hogy szerptember 20-án elárverezik Han Solo A Birodalom visszavágban viselt kabátját, és várhatóan olyan 1 millió dollárt remélnek az aukciótól – itt megtalálod a részleteket, ha licitálnál rá.

Nos, a köztudottan troll hírnevében álló színész, Mark Hamill szeme is felcsillant a könnyű pénzkereseti lehetőség hallatán, így kapva kapott az alkalmon és gyorsan ellátogatott Jimmy Kimmel műsorába, ahol felajánlotta a rajongóknak az első trilógiában viselt nadrágjának megszerzését. Természetesen a piros naci eredetiségét fotókkal bizonyította, és állítása szerint a Dagobah rendszerben zajló jelenetek illetve A Jedi visszatér Vader elleni küzdelme során hordta azt. Bár nekünk nem rémlik ez a ruhadarab, de hát Hamillel nem vitatkoznánk.

Ráadásul a színész hajlandó akár 1 millió dollárnál kevesebbért is megválni a Star Wars történelem egy darabjától, így a licit 100.000-ről indul, majd 50.000 dollárra zuhan le, aminek kifizetéséért még Csubakka szőrgumóját is hozzácsapja. Fanatikusoknak kihagyathatatlan lehetőség…

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Elképesztő őrületet kínál Jim Carrey Kidding című sorozatának új előzetese
Következő cikk Skate Kitchen - kritika