Matthew McConaughey gyilkolna Anne Hathaway-ért a Serenity előzetesében


borito 20

A két Oscar-díjas színész újra együtt játszik Steven Knight thrillerében, a Serenity-ben.

Korábban már Christopher Nolan Csillagok között című nagy sikerű űrdrámájában keresték együtt az emberiség új otthonát, ezúttal a Serenityben McConaughey John-t, a titokzatos Karib-tengeri hajóskapitányt alakítja, akit felkeres ex-felesége (Hathaway) és megkéri, ölje meg erőszakos férjét, majd álcázza azt balesetnek. Innen indul az izgalom.

A film rendezője és írója Steven Knight, aki a Birmingham bandáját, a Tabut és a Locke-ot (Tom Hardy) is többek között maga mögött tudhatja. Matthew McConaughey-ék mellet felbukkan még Jason Clarke (A majmok bolygója: Forradalom, Mudbound), Diane Lane (Az Igazság Ligája), Djimon Hounsou (Arthur király: A kard legendája) és Jeremy Strong (Succession, A nagy dobás) is.

A trailer alapján semmi biztosat nem állíthatunk: akár McConaughey fejében is játszódhatna a sztori, Anne Hathaway pedig látszólag, de csak látszólag irányítja az eseményeket. Az viszont biztos, hogy az előzetes alaposan meghozza a kíváncsiságot ahhoz, hogy kiderítsük, miről is szól majd a tengerentúlon október 19-én debütáló Serenity.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Al Pacino is csatlakozott Quentin Tarantino új filmjéhez
Következő cikk Kijött az első előzetes Robin Williams szívszorító életrajzi filmjéhez