Az Old Spice reklám sztárjával vált teljessé a Vesztesek Klubja az AZ 2. fejezetben


borito 24

Hivatalosan is bejelentették, hogy a 2. fejezet címet viselő bohóchorrorhoz csatlakozott Isaiah Mustafa, mint a felnőtt Mike Hanlon, ezzel teljessé vált a Vesztesek Klubja felnőtt változata.

A bejelentést a Hanlont gyerekként ábrázoló Chosen Jacobs tette hivatalossá egy Twitter-bejegyzésben:

Te vagy az egyikünk, Isaiah Mustafa.

Az idehaza leginkább az Old Spice őrült reklámjaiból ismert színész volt az utolsó hiányzó láncszem a stábból, így olyan nevekhez csatlakozik, mint Jessica Cahstain a fiatal Beverly Marsh (gyerekként Sophia Lillis), James McAvoy, mint Bill Denbrough (az első részben Jaeden Lieberher), Jay Ryan, mint Ben Hanscom (fiatalon Jeremy Ray Taylor), Bill Hader Richie Tozier (eredetileg Finn Wolfhard), James Ransone, mint Eddie Kaspbrak (Jack Dylan Glazertől veszi át a stafétabotot), Andy Bean, mint Stanley Uris (gyerekként Wyatt Oleff).

Az AZ 2. fejezet 2016-ban, majdnem 30 évvel az első rész után veszi majd fel a fonalat, amikor is a Vesztesek Klubja kénytelen eleget tenni az ígéretüknek és visszatérnek szülővárosukba, Derrybe, hogy végleg leszámoljanak a feléledt bohóccal. Hanlon a hét tagú csapatból az egyetlen, aki a városban maradt, mint könyvtáros.

kep 17

2019. szeptember 6-án debütáló legtöbb bevételt (több, mint 700 milliót) produkáló horrorfilm folytatásában szerencsére a remek alakításokat nyújtó gyerekszínészektől sem kell elbúcsúznunk, ugyanis visszaemlékezések formájában ismét visszatérnek majd. Ahogy újból Andy Muschietti dirigálja majd Gary Dauberman forgatókönyvéből a forgatásokat júliusban megkezdő AZ 2. részét.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Örökség - kritika
Következő cikk Két év múlva jöhet Rian Johnson Star Wars-trilógiájának első része?