Nyerd meg a hivatalos Jurassic World dinó figura egyikét!


botito

A UIP-Duna Film és a Mattel jóvoltából ezúttal két Jurassic World akciófiguráért folyik a játék, melyből az egyiknek a  végtagjai és állkapcsa mozognak, sőt gombnyomásra még hangot is ad, míg a másik egy DNS “aktiváló” kulcs segítségével a  fajra jellemző támadó mozdulatot aktivál.

Ahhoz, hogy a gyűjteményed részét, vagy a gyermeked játékkészletének új tagját képezze valamelyik fenevad nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre, és reménykedni a szerencsében.

A figurákról:

hullo

Jurassic World: Raptor: A Raptor megkövesedett csontjait tartalmazó figurával most valódi paleontológussá válhatnak a gyerekek. Miután a csomagban mellékelt használati utasítással megépítették az őshüllőt, beállíthatják az állványára, az informatív plakátja mellé, ami a legfontosabb érdekességeket tartalmazza Alan Grant rémálmáról. Persze mit ér mindez, ha csak nézni lehet, szerencsére a figura elvan látva egy DNS “aktiváló” kulccsal, aminek segítségével a fajra jellemző támadó mozdulat aktiválható, ezzel életre keltve a figurát.

veloci

Játék:

Itt a cikk alatt kommentben írjátok meg nekünk, melyik a kedvenc dinótok a Jurassic World világából!

Határidő:

június 24. (vasárnap) éjfél

(A nyerteseket facebook levélben értesítjük!)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így ünnepelte Will Smith az apák napját Budapesten
Következő cikk David Bowie mint Joker? - A popkultúra ágai ismét összemosódnak