Így ünnepelte Will Smith az apák napját Budapesten


A 49 éves színész az Ang Lee által rendezett Gemini Man kapcsán érkezett kis hazánkba, ám a forgatási folyamatot egy jópofa, apák-napi videó elkészítésével szakította meg.

Budapest az elmúlt pár évben számos jelentősnek mondható filmfogatásnak adott otthont. A közelmúltban olyan neves sztárok rótták a pesti utcákat, mint Margot Robbie, Ryan Gosling vagy Bradley Cooper. Jelenleg pedig Will Smith tartózkodik a városban, akivel pár napja például a Baalbek étterem személyzetének sikerült lőnie egy fotót.

Forrás: Baalbek – Lebanese Restaurant facebook oldala

A közel egy perces apák napi képanyag Smith Instagram oldalán került közzétételre, és Jadent leszámítva a Smith ,,klán” minden tagja feltűnik benne. Ám a Karate Kölyökből hip-hop előadóvá avanzsáló Jadennek jó oka volt a mulasztásra, ugyanis a videó leírásából megtudhatjuk, lekéste a Budapestre tartó gépét, így Ő majd később csatlakozik a családhoz.

 

PERFECT Father’s Day with the Fam! Jaden missed his flight. But he’ll be here in the morning. 🙂 🎥: @jas @pursuethedelicious

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Ám Jaden hiánya nem nyomta rá a bélyegét a Smithék apák napi ünneplésére, ami ahogyan azt a videóban is láthatjuk a lehető legvidámabb hangulatban telt. Smith és családja a Lánchíddal a háttérben fúj buborékot, táncol, vagy bont ki egy felrázott kólát. Mindez pedig többszörös lassításban jelenik meg, ami még látványosabbá teszi Smithék apák napi viháncolását.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hihetetlen bevételt produkált a Hihetetlen család 2.
Következő cikk Nyerd meg a hivatalos Jurassic World dinó figura egyikét!