Így ünnepelte Will Smith az apák napját Budapesten


will smithWill Smith az Ang Lee által rendezett Gemini Man kapcsán érkezett kis hazánkba, ám a forgatási folyamatot egy jópofa, apák-napi videó elkészítésével szakította meg.

Budapest az elmúlt pár évben számos jelentősnek mondható filmfogatásnak adott otthont. A közelmúltban olyan neves sztárok rótták a pesti utcákat, mint Margot Robbie, Ryan Gosling vagy Bradley Cooper. Jelenleg pedig Will Smith tartózkodik a városban, akivel pár napja például a Baalbek étterem személyzetének sikerült lőnie egy fotót.

smith
Forrás: Baalbek – Lebanese Restaurant facebook oldala

Az egyperces apák napi képanyag Smith Instagram oldalán került közzétételre, és Jadent leszámítva a Smith ,,klán” minden tagja feltűnik benne. A Karate Kölyökből hip-hop előadóvá avanzsáló Jadennek jó oka volt a mulasztásra, ugyanis a videó leírásából megtudhatjuk, lekéste a Budapestre tartó gépét, így Ő majd később csatlakozik a családhoz.

 

PERFECT Father’s Day with the Fam! Jaden missed his flight. But he’ll be here in the morning. 🙂 🎥: @jas @pursuethedelicious

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Jaden hiánya nem nyomta rá a bélyegét a Smithék apák napi ünneplésére, ami ahogyan azt a videóban is láthatjuk a lehető legvidámabb hangulatban telt. Smith és családja a Lánchíddal a háttérben fúj buborékot, táncol, vagy késízt kóla szökőkutat. Mindez pedig többszörös lassításban jelenik meg, ami még látványosabbá teszi Smithék apák napi viháncolását.

Így készült a “spontán” móka:

Apák napjához még:

Ahány film, annyi apa

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hihetetlen bevételt produkált a Hihetetlen család 2.
Következő cikk Nyerd meg a hivatalos Jurassic World dinó figura egyikét!