Így fest Gal Gadot és Chris Pine a Wonder Woman 2 forgatásán


borito 2

Már javában forog a tavalyi év szuperhős dömping egyik meglepetésének számító Wonder Woman folytatása, melyről nemcsak friss forgatási fotók érkeztek a főszereplőkkel, de a film főgonoszát is először szemrevételezhetjük.

Az ismét Petty Jenkins rendezte hőskaland, ahogy az a hivatalos címéből, a Wonder Woman 1984-ből már logikussá vált, az első világháborút követően egy nagy ugrással a hidegháború fakó színekkel operáló világába repít majd minket. Ami viszont sokkal érdekesebbnek ígérkezik a forgatási fotókat látva, hogy nagyon úgy tűnik visszatér a Chris Pine alakította Steve Trevor, aki az első film végén hősi halált halt. De mivel a lehetetlent nem ismerő Hollywoodról van szó, így rengeteg magyarázat akadhat a felbukkanására.

Aminek kiderítésére valószínűleg az 1984 2019. november elsejei premierjéig várnunk kell, melyben Kristen Wiig, mint Cheetah és a Trónok harcából, valamint a Kingsman: Az Aranykörből ismert Pedro Pascal is felbukkan.

kepp
Kristen Wiig, mint a Cheetah

Érdekes, hogy a Washingtonban készített forgatási fotók, melyeken a Gal Gadot alakította Diana épp taxit próbál fogni a háta mögött álló Pine-al, azt sugallja, hogy Trevornak nagyobb szerepe lesz a történésekben, mint ahogy azt eddig gondoltuk:

wonder 2

wonder2

wonder3

wonder4

wonder5

wonder6

képek forrása: justjared

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Végre bepillanthatunk a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmjébe
Következő cikk Rövidfilm versenyt hirdettek az Alien közelgő, 40. évfordulója alkalmából