Miles Teller a Top Gun 2-ben


borito

A már javában forgatott Top Gun: Maverick folytatásban Teller, Goose fiát alakíthatja.

Az elmúlt hónapokban menetrendszerűen érkeznek a friss információk a 32 év után megvalósuló Top Gun 2-ről. Május végén maga Tom Cruise jelezte egy fotóval a film forgatásának kezdetét, majd Val Kilmer jelentette be, hogy újból ikonikus karakterének, Icemannek a bőrébe bújik.

A Variety információi szerint a csapat legfrissebb tagjának szerepére a stúdió Tellert, Glen Powellt és Nicholas Houltot is meghallgatta, végül Tellernek ajánlották fel Goose fiának a szerepét.

Bár hivatalos információ nincs a karakterről, majdnem biztosra vesszük, hogy Mavericket fogja sanyargatni a múlt felidézésével, ami számos feszült helyzethez vezet majd, hiszen az Anthony Edwards alakította Goose, aki jó barátja és társa volt a pilótának mellette halt meg egy félresikerült gyakorlat során.

Cruise-nak nem ez lesz az egyetlen problémája, és a történet szerint a haditengerészet pilótáinak új generációit kiképző Mavericknek szembe kell néznie a drónok nyújtotta jövővel, ami a vadászpilóták aranykorának végét jelentheti.

A 2019. július 12-én berepülő Top Gun: Mavericket Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés) dirigálja Eric Warren Singer, Peter Craig és Justin Marks forgatókönyve alapján.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Oz 1-6. ÉVAD - Kritika
Következő cikk Megvan a Maffiózók-előzményfilm rendezője