Ezekkel a zenedobozokkal bárhol filmes hangulatot varázsolhatsz!


Mi a közös pont a dallamok imádóiban és a filmrajongókban? Természetesen a filmzenék, amit a ZIP BOX nevű cég is felismert, így a piaci rést betömve filmzenéket tartalmazó zenedobozokat kezdtek forgalmazni. Ezek egyrészt a megboldogult gyermekkorunk érzését hozzák vissza, másrészt pedig  a praktikus méretei miatt bárhol és bármikor átélhetjük kedvenc mozink hangulatát.

A pénztárcabarát (17 dollártól kaphatóak), igényes tervezésű fadobozokat kézi hajtású karral lehet “szóra” bírni, így ha pont egy randi kellős közepén vagyunk, akkor csak elég előkapnunk a Kaliforniai álom vagy A szépség és a szörnyeteg verzióját és kézügyességünkkel máris lenyűgöztük a kiszemeltünket. De kisgyermekek altatásához is kiváló lehet Az oroszlánkirály verzió, míg A Keresztapa főtémáját tartalmazó ládikóval pillanatok alatt tiszteletet vívhatunk ki magunknak egy társaságban. Persze a Harry Potter, a Trónok harca, vagy a Star Wars-rajongók se csüggedjenek, róluk sem feledkezett meg a cég.

A Zipi Boxok további változatait ide kattintva tudjátok meglesni és akár meg is rendelni, addig is nézzétek meg miként muzsikálnak a filmrajongók számára kötelező vételnek számító zenedobozok:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Első fotók a Terminátor 6 Gabriel Luna-féle halálosztójáról
Következő cikk Will Smith a Lánchíd tetején táncolt