Első fotók a Terminátor 6 Gabriel Luna-féle halálosztójáról


borito 23

Lesifotók készültek Gabriel Lunáról, a Terminátor 6 forgatásán.

Lunát leginkább a Shield ügynökeiből ismerhetjük, ő alakítja Szellemlovas karakterét a sorozatban. A fotókon kicsit sem tűnik egy olyan színésznek, mint aki épp a Terminátor hatodik részét forgatja. Látták már akusztikus gitározni is a forgatáson, reméljük ezek a jelenetek végül nem kerülnek bele a filmbe. Hiszen Gabriel Luna következő nagy alakítása lehet a Terminátor hatodik részének antagonista szerepe, egy robot bérgyilkos karaktere, aki talán méltó ellenfélnek ítéltetik majd Arnold Schwarzeneggerrel szemben.

Amit eddig tudunk a reboot folytatásról, hogy:

– Bár Schwarzenegger jelenleg egy szívműtétből épül fel, így nem látható még a forgatáson, csak idő kérdése, hogy ő is felbukkanjon. Az Osztrák Tölgy mellett visszatérő színész lesz még Linda Hamilton is, aki természetesen Sarah Connor karakterét fogja játszani (róla itt nézhetitek meg az első fotókat).

– A filmet, a közkedvelt és népszerű Deadpool rendezője jegyzi, Tim Miller, míg a producer, James Cameron. További szerepekben Mackenzie Davis, Natalia Reyes és Diego Boneta is felbukkan majd. Ilyen nagy nevek olvasása után joggal él a rajongókban a remény, hogy ez a film, méltó fejezete lesz a Terminátor univerzumának. Ebben reménykedik Miller és Cameron is, ugyanis máris elhintették a lehetőségét egy Terminátor trilógiának.

– Eredetileg 2019 nyarán került volna a mozikba, azonban a Paramount megváltoztatta a bemutató dátumát, 2019 novemberére, aminek a stúdió szerint semmi köze Schwarzenegger szívműtétjéhez.

– Hogy meddig fog tartani a már javában zajló forgatás, arról még nincs hír. Hivatalos bejelentés sem érkezett a stúdiótól további Terminátor részeket illetően, egyenlőre a film logója hivatalos, amely a kevesebb néha több elvét vallva, a szimpla Terminátor címet ábrázolja.

Amíg nem szolgálunk újabb hírrel a filmet illetően, itt vannak a forgatáson készült lesifotók, valamint Diego Luna videója, amint a forgatásra tart, láthatóan alig tudja leplezni izgatottságát. Az eddig nyilvános információk alapján a filmről, a Terminátor rajongók is hasonlóan érezhetnek.

Cyber Cafe Scenes Filmed for Terminator (2019)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Két film is készül a barlangban rekedt thai gyerekek történetéről
Következő cikk Ezekkel a zenedobozokkal bárhol filmes hangulatot varázsolhatsz!