Doctor Who 11. évad előzetes – Akció közben láthatjuk az első női Doktort


borito 28

Befutott az első előzetes a Doctor Who 11. évadához. A videóban láthatjuk, ahogy első küldetéséhez lát a 13. Doktor, kinek szerepében nem más játszik, mint Jodie Whittaker.

A tizenegyedik évad Doktora, bár tizenharmadik a sorban, mégis, ő az első női Doktor. Amikor először meghallotta a nagyközönség a hírt kifejezetten megosztóak voltak a vélemények, azonban úgy tűnik az idő előrehaladtával hozzászoktak a tényhez a rajongók, így a trailer láttán mindenki egyre izgatottabban várja az új évadot. Minket igazán nem érdekel, hogy pontosan ki játssza a Doktor karaktereit egészen addig, amíg a történet és a színészi munka eredeti , és élvezetes marad.

Azt már tavaly ősszel bejelentették, hogy Jodie Whittaker partnerei a sorozatban Bradley Walsh, Tosin Cole, és Mandip Gill lesznek. Jodie Whittaker és partnerei mellett új arcot is köszönthetünk a Doctor Who csapatában, egészen pontosan íróként, Chris Chibnallt. Az író korábban a Torchwood sorozaton dolgozott, így nem idegen számára az időutazó univerzum.

Összefoglalva, nem gyenge alapokról indul az új Ki vagy, doki? évad, kifejezetten ígéretesnek tűnik mindeddig a folytatás. Nézd meg az előzetest, és tudasd velünk, hogy mennyire várod az új részeket, és mi a véleményed a fejleményekről. Továbbra se lankadjon a figyelmetek, ugyanis kevesebb mint egy hét van a Comic-Con rendezvényéig, ahol pedig még több új információ fog kiderülni a 11. évadról.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sacha Baron Cohen gyerekeknek szánt oktató videója a pisztolyhasználatról
Következő cikk Megérkezett A Grincs legújabb előzetese