Christopher Lloyd szerint jó ötlet a Vissza a jövőbe 4


Időről időre előkerül a pletyka a Vissza a jövőbe negyedik részéről, gyakorlatilag azóta, hogy a harmadik rész megjelent a mozikban 1990-ben. Múlt hónapban szárnyra kelt a hír, hogy tényleg jön a folytatás Christopher Lloyddal (Doki) és Michael J. Fox-val (Marty) a fedélzeten. Ám később bebizonyosodott, hogy ez nem igaz. Mindenesetre, ha egy igazán jó ötlet indulna útjára, Lloyd szívesen részt venne egy újabb időutazós epizódban. Igaz, ez nem jelent semmi biztosat, de akkor is fantasztikus, hogy a színész szívében még mindig különleges helyet foglal el a Vissza a jövőbe sorozat.

Back To The Future GIF - Find & Share on GIPHY

Egy mostani interjúban is arról kérdezték Christopher Lloydot, lehetségesnek tartja-e a folytatást. Mire azt válaszolta, hogy el lenne ragadtatva, ha visszatérhetne az ikonikus Doktor Emmett L. Brown bőrébe. Az első film 33 éve jelent meg és még mindig ez Lloyd legismertebb szerepe, hiába tudhat rengeteg remek filmet a háta mögött hosszú karrierje során. A színész csodálja, hogy a rajongók mennyire szeretik a trilógiát, így úgy gondolja, hogy egy esetleges folytatásnak mindenképp meg kellene ütnie az eredeti filmek színvonalát.

back2

Amikor arról érdeklődtek, hogy mit szólt a Facebook-botrányhoz, melynek során bejelentették a Vissza a jövőbe 4. részét, bevallotta, hogy nem is hallott a dologról. Se a Facebookról, se máshonnan. Viszont támogatna egy folytatást, ha Robert Zemeckis és Bob Gale valamilyen izgalmas ötlettel állna elő. De ez az igazi kihívás. Egy ennyire szeretett sorozat esetén óriási veszélyeket rejt egy új film, egyszerűen nem lehet mindenki vágyának megfelelni.

„Doki” a kedvenc Vissza a jövőbe részét is elárulta, ami meglepő módon a harmadik film. Bár mindegyik epizódot óriási rajongás övezi, a rajongók általában az első részt tartják a trilógia ékkövének. Lloyd elismeri, hogy a legelső a legjobb, de ő a harmadikat élvezte a leginkább. Mivel western volt, így rengeteget lovagoltak, emellett Doki itt szeretett bele a tüneményes Clara-ba. Meg hát ahogy a színész megállapította a „western mindig vicces”.

back 1

Christopher Lloyd hosszú és sikeres karriert tudhat a háta mögött, mégis gyakrabban kérdezik erről a sorozatról, mint bármelyik egyéb munkájáról. Csodálatosnak tartja, hogy vannak olyan fiatalok, akiket a tudományos pálya választására inspirált a kissé bolondos Doktor Emmett L. Brown. És bár a negyedik részt lehet soha nem fogják leforgatni, azt mégis jó tudni, hogy mindenki Dokija visszatérne.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott a Stranger Things 3. évadának első kedvcsinálója!
Következő cikk 9 nagyszerű film a vb-aranyérmes franciáktól