Ilyen volt a Breaking Bad 10 éves újraegyesülése


break12

A San Diego-i Comic-Con csütörtöki programjában különleges találkozóra került sor, ugyanis a Breaking Bad stábja az AMC dráma 10. évfordulója alkalmából újra összeült. A meglepetésekben gazdag találkozó során a 2008. januárjában bemutatott sorozat készítője Vince Gilligan, valamint két főszereplője Bryan Cranston  és Aaron Paul is visszaemlékeztek a mára kultmagasságokba emelkedett drogüzér kémiatanár és díler társa kezdeti nehézségeire és jövőjére.

Cranstonék mellett Anna Gunn (Skylar White), Dean Norris (Hank Schrader), Betsy Brandt (Marie Schrader), RJ Mitte (Walt Jr.), Bob Odenkirk (Saul Goodman) és Giancarlo Esposito (Gus Fring) is színpadra álltak, de a valódi sztár Paul csecsemő kislánya volt, aki a milleniumi évfordulóra a Breaking Baddel egybeforrt sárga vegyvédelmi ruhába öltöztetve nyűgözte le a rajongókat.

break

Persze sok érdekességet is megosztottak a színészek a jelenlévőkkel. Cranston például elárulta onnan tudta mekkora hatást gyakorolt a sorozat a nézőkre, hogy amikor belevágtak még senki sem tudta kik is ők valójában, így kizártnak tartja, hogy a sorozat sikere a nagy neveknek volt köszönhető.

break10

Gilligan visszaemlékezett Cranston első Emmy-díjára is, amit Walter White megformálásáért kapott. Egy testen kívüli élményként írta le, ugyanis végig azt hitte, hogy mivel az első évad csupán 7 részes volt, így lehetetlen, hogy kollégája nyerjen, majd amikor kimondták  a nyertes nevet olyannyira megörült, hogy az erőteljes tapsolását követően jeges vízbe kellett tennie a sérült kezét.

break11

Gilligan beszélt a Breaking Bad teljesen másképp tervezett zárásáról is, melyben Walter helyett eredetileg Jesse halt volna meg. Mint kiderült Cranstont ez a hír annyira lesújtotta, hogy azonnal Paulhoz sietett, hogy hosszasan megölelje. Kollégája persze nem értette mi folyik körülötte és csak annyit mondott neki: “Hé ember, nagyon jól szórakoztunk.”

Az alábbi videóból a találkozó első 30 percét visszanézhetitek:

Bár a sorozat végleges lezárást kapott, sok rajongó titkon abban reménykedik, hogy kedvenc párosuk a spin-off sorozatban, a Better Call Saulban még egyszer beköszön majd. Ez mint tegnap kiderült a kreátor szerint sem lehetetlen, de szerinte senki se várja Jesse és Walter felbukkanását a 4. évadban, viszont azon ő sem lepődne meg ha a későbbiekben a Saul Goodmanre fókuszáló történet befejezése előtt valamikor tiszteletüket tennék, úgyhogy még van remény kedvenc drogkészítő párosunk újbóli visszatérésére.

break3

break2

break4

break5

break6

break7

break 1

break8

képek forrása: justjared

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott Robert Zemeckis Welcome to Marwen filmjének új előzetese
Következő cikk Batman csatlakozna a Marvelhez a Conan showban