Bryan Cranston a Breaking Bad lakókocsijában éldegél


10 éve kezdődött el a kémiatanár, Walter White (Bryan Cranston), valamint társa, Jesse Pinkman (Aaron Paul) története, mely ugyan nem indult valami fényesen, ám hamar az egyik legsikeresebb sorozattá nőtte ki magát. A széria már 5 éve véget ért, Aaron azonban most egy meglepetéssel készült.

Az alábbi videó elején, a Breaking Bad 10. évfordulójának alkalmából Aaron az Omaze szervezésében egy szerencsés nyertest baráti sütögetésre invitál az eredeti, ikonikus lakókocsiba.

Aaron épp a lakókocsi belsejét mutatja meg, amikor meglepetésére Bryanbe botlik. Egykori társa láthatóan nem tudott továbblépni azon, hogy véget ért a sorozat, és magányosan tengeti életét a lakókocsiban, ahol egy vödröt használ WC gyanánt. Aaron terve hallatán felcsillan a szeme, azt hiszi, hogy rebootolják a szériát, ám amikor társa ezt megcáfolja, ismét letargiába zuhan, és kifakad, amiért ő nem olyan sikeres, mint Aaron.

A videó végén persze lenyugodnak a kedélyek, és elmondják, hogy − Bryan tervével ellentétben − a játékból befolyó összeget jótékonysági célokra fordítják majd.

A Breaking Bad sztárjai a tegnap indult Comic-Con fesztiválon is tiszteletüket tették, az újraegyesülésről alább tekinthetitek meg a fotókat:

comic

comic2

comic3

comic4A sorozatról írtuk:

Breaking Bad 1-5. évad – kritika

Az egész Breaking Bad sorozat 1 percben elmesélve

képek forrása: justjared

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Robin Williams – egy komikus portréja – kritika
Következő cikk Befutott Robert Zemeckis Welcome to Marwen filmjének új előzetese