DiCaprio és Brad Pitt kocsikázik, míg Al PAcino először bukkan fel Tarantino új filmjének forgatásán


borito 44

Hatalmas figyelem kíséri Quentin Tarantino kilencedik nagyjátékfilmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot, így korábban már láthattuk lesifotókon ahogy a Sunset Boulevardot a 60-as évekbe visszarepítik a készítők, majd Leonardo DiCapriót is sikerült lencsevégre kapni egy akciójelenet során. Most a direktor 2015-ös Aljas nyolcast követő első alkotásából a két főszereplő, DiCaprio és Brad Pitt közös autós jelenetébe pillanthatunk be, amiről egy forgatási videó is készült, mindemellett Al Pacinót is először nézhetjük meg a szerepében.

Az 1969-ben játszódó Volt egyszer egy Hollywood a Los Angeles-i hippimozgalom fénykorába kalauzol el minket a hanyatló tv-western sztár Rick Dalton (DiCaprio) történetén keresztül, aki igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az álomgyárban ismét fénylő csillag lehessen. Ebben segítségére van a hasonló ambíciókkal bíró dublőre, Cliff Booth (Pitt) is, és bár fogalmuk sincs mire van szüksége Hollywoodnak, kapóra jön Dalton szomszédja, aki történetesen Sharon Tate színésznő (Margot Robbie).

Sokáig arról szólt a pletyka, hogy a film a hírhedt Manson Család által elkövetett gyilkosságokra fókuszál majd (azon belül is Roman Polanski feleségének meggyilkolására),  Tarantino azóta elárulta, hogy a Charles Manson és a követői által végrehajtott bűncselekmények inkább a korszak áttekintését segítik majd, mintsem a történet fókuszpontja lenne.

volt5

Minderről ráadásul korábban bizonyosodhatunk meg, ugyanis a valódi sztárdömpinget ígérő Volt egyszer egy Hollywood többek között Al Pacino, Burt Reynolds, Kurt Russell, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, James Marsden, Tim Roth, Damian Lewis közreműködésével 2019. augusztus 9. helyett július 26-án érkezik meg a mozikba.

A friss fotókat nézegetve pedig nem lehet majd panaszunk a 60-as éveket megidéző projekt kapcsán, amibe Tarantino is annyira beleélte magát, hogy fejkendőt és mintás inget húzott:volt

volt2

volr3quentin

volt4

volt6

volt7

volt8

volt9

volt10tarantino 1dicapriobrad pitt

al pacinoképek forrása: tarantinophile, justjared

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megtalálták A sárkány közbelép remake rendezőjét?
Következő cikk Henry Cavill felkészült rá, hogy ő legyen a következő James Bond