Megtalálták A sárkány közbelép remake rendezőjét?


borito 3

A Warner már jó ideje szeretné leporolni Bruce Lee utolsó filmjét, A sárkány közbelépet, ami az elmúlt években megfordult Spike Lee-nél és Bratt Rattnernél is, most úgy tűnik ismét él a projekt és új rendezőt szemeltek ki az élére.

A Bruce Lee halálát követően 1973-ban bemutatott Robert Clouse rendezte film hamar a klasszikusok közé emelkedett, amit 2004-ben a National Film Registry testülete megőrzésre érdemesnek nyilvánított (kulturálisan, történelmileg vagy esztétikailag jelentős alkotásnak találták), így a stúdiónak nem lesz könnyű dolga, ha szeretné az eredeti mágiáját visszahozni a remake-ben.

A Warner úgy tűnik meg is találta a testhezálló rendezőt David Leitch képében, aki tárgyalásokat folytat a projekttel kapcsolatban. Az elmúlt években kaszkadőrből lett direktor jelenleg az akció zsánerének egyik üde színfoltjának számít, aki a John Wick társrendezését követően az Atomszőkével, majd a Deadpool 2-vel erősítette meg a státuszát, legközelebb pedig a Halálos iramban spin-off-al, a Hobbs and Shaw-val bizonyíthat.

A sárkány közbelép feldolgozása még a korai fázisában jár, így sem íróval sem pedig kiszemelt színészekkel nem rendelkezik, az viszont már most biztató, hogy a harcművészetek és az akciók mesterére bíznák a projektet, így ha mindenképpen muszáj Hollywoodnak ezt is remake-elnie Leitch-nél jobb embert keresve sem találhattak volna.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk De Niro és Frances Conroy is tárgyalásokat folytat a Joker-film egyik szerepéért
Következő cikk DiCaprio és Brad Pitt kocsikázik, míg Al PAcino először bukkan fel Tarantino új filmjének forgatásán