Első képek Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood filmjének forgatásáról


tari 2

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjének megkezdődtek a forgatási munkálatai. Emiatt a rendező és stábja visszarepítette Hollywood bizonyos részeit 1969-be. Íme az első képek és videó a forgatásról!

A film 1969 nyarán fog játszódni Los Angelesben, a rendező pedig igyekszik minél több korabeli részlettel megtölteni a filmet. Néhány jelenet már el is készült, erről videót is láthatunk. A képeken a Cinerama Dome látszik a Sunset Boulevardon, Hollywoodban. A mozi 1963-ban nyílt meg, és a mai napig működik, a stáb pedig úgy újította fel, hogy újra az 1960-as évek stílusát mutassa.

cinema

A képen az is látható, hogy a moziban épp az 1969-es Krakatoa: East of java című katasztrófafilmet reklámozzák, ami egy vulkánkitörésről szól.

mozi

Egy másik képen Robert Richardson operatőr látható munka közben, aki már többször is dolgozott együtt a rendezővel (Aljas nyolcas, Django elszabadul, Becstelen brigantyk).

tari7

Egyelőre úgy tűnik, inkább külső felvételek készülnek a moziról, Hollywoodról, így még nem kezdődött meg az igazi forgatás a színészekkel:

tari6

A Volt egyszer egy Hollywood több karaktert fog bemutatni, rengeteg sztár szereplésével, többek között mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Margot Robbie, Burt Reynolds, Kurt Russell, Dakota Fanning. Mivel a történet 1969-ben játszódik, a háttérben Charles Mansont és a Manson bandát is figyelemmel kísérhetjük.

Tarantino azt mondta még régebben, hogy az ellenkultúra robbanását, a hippiforradalmat szeretné bemutatni, ezért a forgatás előtt apránként, tégláról téglára fogják átalakítani Los Angelest 1969 pszichedelikus Hollywoodjává.

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodját 2019. augusztusában mutatják be a tengerentúlon.

Ezek pedig a további forgatási fotók a már gőzerővel haladó filmről:

 

tari 3

tari 4

tari

tari5

tari8

tari9

tari10

tari11

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megérkezett Robert Zemeckis igaz történetet feldolgozó új filmjének előzetese
Következő cikk Merülés a szerelembe - kritika