Stan Lee átugrik egy DC-filmbe


stan lee

Ismeritek azt a viccet, amikor a képregények atyjának tartott Stan Lee reggel felkel, gondol egyet, felöltözik, beül az autóba és elhajt a DC-hez cameozni? Ha még nem, most láthatod majd az eredményét.

Lassan minden Marvel rajongó, és valljuk meg őszintén azok is, akik nem azok, tudják, hogy a Marvel filmekben mindig eljön az a pont, ahol egyszer csak megjelenik egy ősz hajú, bajszos öregúr. Hol buszt vezet, hol takarít, hol Thor fodrászaként szerepel vagy csak az utcán sétál. Mindig az események részese, de sosincs óriási befolyása a cselekményre. Na ő Stan Lee, a Marvel képregények nyugalmazott főnöke. A rajongók mindig várják a feltűnését, és folyton attól félnek, hogy a most 95 éves úr, mikortól fogja az égi képregényeket szerkeszteni.

Eddig rendben is van a dolog. Viszont egy végtelenül önirónikus pasasról beszélünk, aki képes meglépni azt, amit senki se gondolt, vagyis átnyargal a DC-hez egy rövid jelenet erejéig a közelgő Tini Titánok-mozifilmben.

tini titánok

A Tini titánok, harcra fel! animációs mese egész estés kalandjában Lee egyszer csak feltűnik, közölve, hogy jött a szokásos szuperhős-filmes jelenetére. Ha ismerős a hangja, akkor ne lepődj meg, tényleg ő az. Ráadásul ez már a második animációs megjelenése. Először a Marvel Hős6osában kapott egy kisebb szerepet. De a Tini Titánok hangulata, poénos párbeszédei simán megérnek egy viccet az „ellenfél” képregénybirodalmának atyjától.

Robin, Gézengúz, Raven, Csillagfény és Kiborg kalandját az amerikai mozik július 27-étől kezdik vetíteni. Magyar premierről nincs hír.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Henry Cavill felkészült rá, hogy ő legyen a következő James Bond
Következő cikk 17 dolog, amit talán nem tudtál Stanley Kubrick filmjeiről