A Vissza a jövőbe főszereplői 33 év után újra egyesültek


borito 24

A kultklasszikus időutazó kaland, a Vissza a jövőbe főszereplői 33 évvel a film bemutatóját követően újra egyesültek egy fotó erejéig.

A 80-as évek legkedveltebb mozijáról akkoriban senki senki sem gondolta volna, hogy a korszak legmeghatározóbb darabja lesz. Robert Zemeckis mindössze 20 millió dollárból tető alá hozott produkciója közel 400 millió dollárt hozott, ráadásul a kritikusok is az egekbe magasztalták. Marty és Doki trilógiává bővülő, időben ugráló kalandja után persze Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson és Thomas F. Wilson is szép karriert futott be, de ahogy az lenni szokott a hasonló kaliberű filmek kapcsán a szériában betöltött szerepük az első ami beugrik róluk a rajongóknak.

A múlt hétvégén a  Boston Fan Expo-n járt a Vissza a jövőbe négy főszereplője és olyan jól érezték magukat, hogy a jelenlévő rajongók nagy örömére a 2015-ös 30. évfordulót követően  ismét összeálltak egy közös fotó erejéig, amit aztán az Instagram-fiókjukon osztottak meg:

 

Back in 2018, even Biff made it. @fanexpoboston @lea_thompson @tomwilsonusa #chrislloyd

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés,

A fotókon található kiírások egyértelmű győztese egyébként Thompson volt:

Négy régi barát visszatért a jövőből.

A múlt hónapban Lloyd elárulta, hogy szívesen eljátszaná ismét Emmett L. Brown karakterét egy negyedik Vissza a jövőbe filmben, de mire lázba jöhettünk volna Zemeckis gyorsan kijelentette, amit évek óta hangoztat: amíg ő él nem fog újabb rész készülni a mesterművéhez. Vagyis a négy legendás karaktert biztosan nem láthatjuk majd újra együtt a nagyvásznon.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (254.)
Következő cikk Sötétebb és akciódúsabb lesz a Stranger Things harmadik évada