Sötétebb és akciódúsabb lesz a Stranger Things harmadik évada


borito 252019 nyaráig kell még várnunk az új Stranger Things évadra. Konkrét trailer még nincs a kezünkben, azonban a producer, Shawn Levy nyilatkozatában azt ígérte, hogy az eddigiekhez képest egy sokkal több akcióval operáló, és sokkal sötétebb évadnak nézünk elébe.

Korábban már élvezhettük a Starcourt Pláza reklámját Steve szereplésével, míg ez a videó kellemes meglepetésként érte a közönséget, és okot adott a jókedvre és nosztalgiára, addig az alkotók szerint az évad maga –ellentétben az eddigi híresztelésekkel- igazán gazdag lesz horror és thriller elemeiben.

A Duffer testvérek tehát még több horrort szállítanak a Netflixnek, melynek továbbra is a 80-as évek nosztalgikus narratívája adja majd a keretet.

Korábban Millie Bobby Brown nyilatkozott az új évaddal kapcsolatban, miszerint lehetőség lesz majd arra, hogy még jobban megismerjük Eleven-t, vagyis egy vérbeli „coming of age” sztori lesz mindez a számára- a producer szerint tehát megspékelve egy jó nagy adag félelemmel és reszketéssel.

A Netflix nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy az új évadra megéri várni, a távoli időpontra csúsztatott premier mögött tehát valóban időnyerés áll, melyet még izgalmasabb történetfejlesztésre szeretnének felhasználni.

eleven 1

Shawn Levy így zárta a nyilatkozatát:

Nem kérdés, hogy az eddig megjelentek szerint a Starcourt Mall központi szerepet fog játszani az új évadban. Éppen nyár van, ez megadja az alaphangot, hogy a történet tele legyen cukorral, limonádéval, és könnyed humorral. De megígérhetem, hogy a cselekmny ugyanakkor olyan sötét, és feszültségekkel teli, akciódús jelenetekbe kalauzol minket, ahol még nem jártunk ezelőtt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Vissza a jövőbe főszereplői 33 év után újra egyesültek
Következő cikk Meg – Az őscápa – kritika