Megvan mikortól forog és mikor játszódik Wes Anderson következő filmje


wes

Nem túlzás azt mondani, hogy Wes Anderson filmjei mindig saját műfajjal bírnak, filmográfiája tele van vad és eklektikus darabokkal, mint A fantasztikus Róka úr, a Kutyák szigete vagy a Tenenbaum, a háziátok. Bár hangvételük és stílusuk hasonló, Anderson filmjei mégis nagyon különbözőek. Úgy fest a direktor következő projektje is remekül illeszkedik majd ehhez a mintához.

A francia lap, a Sud Ouest értesülései szerint Anderson jövő év februárjában a franciaországi Angoulême városában  kezdi következő filmjének forgatási munkálatait, amit  4 hónapig rögzít majd és 2020 elején már mozikba is kerülhet. Nem meglepő Anderson helyszínválasztása, ugyanis az amerikai rendező már egy ideje az európai országban él, ráadásul gyakran megemlíti interjúkban az iránta érzett szeretetét.

A projekt történetéről eddig csak annyit tudni, hogy a második világháború után játszódik majd, így érdekes lesz látni, hogy miként illeszkedik majd Anderson életművébe, vagy esetleg új irányt jelöl ki  és drámai módon komolyabb kérdéseket feszeget majd. Kíváncsian várjuk a további infókat a filmmel kapcsolatban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Halle Berry, aki bizonyítja, hogy az 52 az új 25
Következő cikk Jöhet a Family Guy és a Bob burgerfalodája mozifilm