Jöhet a Family Guy és a Bob burgerfalodája mozifilm


borito 30

A Fox csatorna három animációs sorozatából is mozifilm készülhet. A Simpson család – A film végre megkaphatja a régóta várt folytatását, míg a Family Guy és a Bob burgerfalodája elsőként köszönhet be a mozikban.

A The Wall Street Journal Disney-Fox egyesüléséről beszámoló cikkében tesznek említést arról, hogy a stúdió és a leányvállalata jelenleg három egész estés produkción is munkálkodnak, ami a csatorna népszerű sorozatait adaptálná nagyvászonra.

Mind közül a legérdekesebb projektnek a Seth MacFarlane kreálta, idén a 17. évadával visszatérő Family Guy egész estés változata tűnik, ugyanis a tervek szerint nem szimplán egy animációs filmről lenne szó, hanem egy hibridről, ami élőszereplős elemeket is tartalmazna (úgy képzeljük el, mint a Spongyabob – Ki a vízből! esetén). Bár ennél többet egyelőre nem tudunk a projektről, mindenesetre kíváncsian várjuk a későbbi fejleményeket.

kep2 6

A Simpson család lelkes rajongóinak is meghallgattak az imái, és amellett, hogy idén a 30. évaddal tér vissza kedvenc sárga családjuk, több mint 10 év elteltével – és jó néhány pletykát követően – elkészülhet a 2007-es mozifilm folytatása. A rossz hír, hogy még mindig a fejlesztés korai stádiumában van, jelenleg is körmölik a forgatókönyvét, így a három beharangozott projekt közül ez valósulhat meg a legutolsóként.

kep3

A Fox első próbálkozása a Bob burgerfalodája lehet, ami egy viszonylag friss sorozat a veteránokhoz mért 9 évadával. A tervek olyannyira előre járnak az előző kettőhöz képest, hogy már a premierjét is datálták 2020-ra.

kep 9

A Fox hirtelen jött animációs részlegének új tervei valószínűleg annak tudhatók be, hogy a szerződésük lejárt a DreamWorks Animationnal, amit aztán a Comcast Corporation kaparintott meg. Így a Foxnak új irányokba kell elmozdulnia, ha szeretné továbbra is animációs filmekkel bevenni a mozitermeket. Mi pedig ennek csak örülni tudunk.

Persze érdemes azt is számításba venni, hogy ha megvalósul a Disney-Fox egyesülés, akkor a Fox filmjei körül alaposan összekuszálódnak a dolgok és lehet, hogy a projektek nagy része végül a fiókban végzi. Abban azért reménykedünk, hogy a régóta várt Simpson mozi folytatása végre megtörténik.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megvan mikortól forog és mikor játszódik Wes Anderson következő filmje
Következő cikk Alejandro González Inárritu tekintetei - videó