Kiszállt Danny Boyle a 25. James Bond-filmből


borito 38

A 007-es ügynök sorban 25. bevetése rendező nélkül maradt, amit kedden a film két producere, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, valamint főszereplője, Daniel Craig tudatott a rajongókkal a James Bond hivatalos Twitter-oldalán. Eszerint Danny Boyle kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva hagyta ott a produkciót:

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy konkrétan mit is takar ez a nézeteltérés, de a Variety értesülései szerint Boyle már az új Bond-lány és főgonosz castingjánál járt, míg a forgatás kezdetét decemberre tűzték ki. Craig ötödik és egyben utolsó kémkalandjának bemutatója a tengerentúli mozikban 2019. november 8-ra esedékes, amiről nem tudni, hogy változik-e a rendező távozásával.

Unimpressed James Bond GIF - Find & Share on GIPHY

Az Oscar-díjas Boyle előtt egyébként Denis VilleneuveDavid Mackenzie (A préri urai) és Yann Demange (White Boy Rick) nevei is felmerültek a direktori szék kapcsán, így ha a forgatókönyvvel nem voltak problémái a stúdiónak, akkor gyorsan felajánlhatják valamelyiküknek a lehetőséget és a munkálatok azonnal folytatódhatnak.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Limitált kiadásban ismét gyártják Bond kütyükkel szerelt Aston Martin DB5-ösét
Következő cikk Befutott a Teljesen idegenek magyar remake-jének első előzetese